GNTM 3: Έσπασε το «campaign» μετά τη σημερινή αποχώρηση

GNTM 3: Έσπασε το «campaign» μετά τη σημερινή αποχώρηση

Αυτό ναι, δεν έπρεπε να γίνει απόψε.

Η σημερινή δοκιμασία ήταν κάθε άλλο βατή και εύκολη, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα προηγούμενα concept οι παίκτες δεν ήρθαν αντιμέτωποι με έντομα ή υποβρύχιες λήψεις. Σήμερα οι διαγωνιζόμενοι είχαν Αθηνά Οικονομάκου από τη μια και Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη να τους «κουράρουν». Με τις συλλογές ρούχων των δύο κοριτσιών τα παιδιά έπρεπε να περπατήσουν στην πασαρέλα αλλά και να φωτογραφηθούν.

Όπως όλα τα spoils μαρτυρούσαν, ένα φαβορί όνομα θα έφευγε απόψε από το παιχνίδι. Στη δοκιμασία τελικά δεν απέδωσαν όλοι όσο καλά θα περιμέναμε, πόσο μάλλον τα πρόσωπα που είχαμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες επάνω τους.



Πάντως να ξέρεις νικήτρια ομάδα βγήκε εκείνη της Οικονομάκου και η ίδια έδωσε ασυλία στον Αιμιλιάνο.



Πρέπει να σου θυμίσουμε ότι ήδη έχουν φύγει από το παιχνίδι ονόματα φαβορί, όπως ο Τσεντολίνι, το Golden Pass της κριτικής επιτροπής και όπως καταλαβαίνεις αν φύγει ακόμη ένα όνομα της τάξεως… wanna be νικητή, θα μας κοστίσει ακριβά. Αν και ελπίζουμε σε αποχώρηση αγοριών, μιας και τα κορίτσια λιγοστεύουν επικίνδυνα, είναι στενάχωρη η σημερινή αποχώρηση και θα συμφωνήσεις απόλυτα μαζί μας μόλις μάθεις το όνομα. Στη σημερινή πάντως δοκιμασία νικητής βγήκε ακόμη μια φορά ένα από τα αγόρια και εκείνος ήταν ο Ανδρέας.




Ενώ οι κριτικές έδειχναν τον Ηρακλή ως υποψήφιο για αποχώρηση, ο Emmanuel είχε μια από τις χειρότερες λήψεις στο σημερινό σετ και έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι του Greece’s Next Top Model. Αυτό όντως, δεν έπρεπε να γίνει απόψε και τo «campaign» μόλις έσπασε στα δυό!