Hρακλής Τσουζίνοφ: Τι είπε για την αποχώρησή του και πώς αντέδρασε η κοπέλα του

Πατούλια Κατερίνα
Hρακλής Τσουζίνοφ: Τι είπε για την αποχώρησή του και πώς αντέδρασε η κοπέλα του

Έξαλλη η κοπέλα του Ηρακλή

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ένα από τα φαβορί του GNTM 3 αποχώρησε ξαφνικά από το ριάλιτι μόδας στο χτεσινό επεισόδιο και η απογοήτευσή του στις πρώτες του δηλώσεις ήταν εμφανής.


Από την πρώτη του εμφάνιση στις οντισιόνς του GNTM, ο Ηρακλής κέρδισε τους κριτές, τις εντυπώσεις, το Twitter και το Instagram, αποκτώντας πάνω από 120.000 followers σε λίγα εικοσιτετράωρα. Κι όμως, η κακή του εμφάνιση, τον οδήγησε εκτός GNTM. Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά:



«Δεν το περίμενα. Πραγματικά δεν περίμενα να αποχωρήσω σήμερα. Πολύ νωρίς. Το έψηνα να προσπαθήσω λίγο παραπάνω από την αποχώρηση του Εμάνουελ. Αλλά δεν πρόλαβα. Ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που θα πάω σπίτι, στους φίλους και την οικογένειά μου. Αλλά από την άλλη ήθελα τώρα να αρχίσω να προσπαθώ, που μπαίνει το ανταγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θα μου λείψουν όλα, αλλά τι να κάνουμε; Παιχνίδι είναι. Τώρα βγαίνω έξω στη ζωή».



Από την πλευρά της πάντως, η Αγγελική Κάτρη, η εντυπωσιακή χορεύτρια και σύντροφος του Ηρακλή πριν καν μπει στο παιχνίδι, δεν έδειξε απογοητευμένη αλλά φανερά εκνευρισμένη.


Γράφοντας πως αυτό ήταν το πιο fail επεισόδιο, η Αγγελική έκανε ένα story όλο νόημα για την αποχώρηση του αγαπημένου της,


https://www.instagram.com/p/CHJS0WeH_0u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως, ο Ηρακλής μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εμφανιστεί στα social media του, ούτε έχει ανανεώσει τον λογαριασμό του στο Instagram με τους εκατοντάδες πια followers.



Μένει μόνο να δούμε τι θα πει στους fans!