Οργή και αγανάκτηση για την Kourtney Kardashian: Η επικίνδυνη ανάρτησή της στο Instagram

Οργή και αγανάκτηση για την Kourtney Kardashian: Η επικίνδυνη ανάρτησή της στο Instagram

Kάποιος να τη μαζέψει επιτέλους!

H oικογένεια Kardashian τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, ή για την ακρίβεια στο… στόχαστρο. Και είναι λογικό: Με μία εκπομπή να φτάνει στο τέλος της, βλέπει τη δημοτικότητά της να πέφτει από μέρα σε μέρα, και το κοινό να μην ενδιαφέρεται τελικά και τόσο για τις ζωές των μελών της. Οπότε τι κάνει; Επιλέγει να προκαλεί!

Σε μία εποχή που πρόκληση θεωρείται να είσαι σε κλειστό χώρο χωρίς μάσκα, η διάσημη οικογένεια κάνει το ένα πάρτι μετά το άλλο, ενώ ο Kanye West δηλώνει ευθαρσώς ότι στις εκλογές ψήφισε τον… εαυτό του, κάτι το οποίο δεν μας εξέπληξε και ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε την πρόσφατη κατάρρευση του star η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τη νοσηλεία του σε κέντρο ψυχικής υγείας.

Και αν τον Kanye τον γνωρίζαμε, τώρα έρχεται ένα άλλο μέλος της φαμίλιας να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Kourtney Kardashian λοιπόν, την οποία είχαμε στο μυαλό μας ως την πιο διακριτική, κουλ και ίσως έξυπνη αδερφή, είπε να κλέψει λίγη από τη δόξα των συγγενών της και να μπει κι αυτή στο πάνθεον της παράνοιας. Ανέβασε λοιπόν ένα insta story, στο οποίο υποστηρίζει ότι σύμφωνα με έρευνες του Cancer.org, η χρήση της μάσκας μίας χρήσεως, αυτή που πιθανότατα να φορέσεις σήμερα για να πας σούπερ μάρκετ, προκαλεί καρκίνο λόγω του PTFE (Polytetrafluoroethylene) από το οποίο είναι φτιαγμένη!

Πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό, το οποίο σύμφωνα πάντα με την «έρευνα» της Kourtney, ευθύνεται για όγκους σε στήθος, ήπαρ, πάγκρεας ενώ προκαλεί επιπλοκές και στον θυρεοειδή.

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις ήταν άμεσες, ενώ παρενέβη μέχρι και ο Dr. William Cance, διάσημος ογκολόγος και επικεφαλής της Αμερικανικής καρκινικής κοινότητας, ο οποίος δήλωσε ρητά ότι ουδεμία σύνδεση υπάρχει ανάμεσα στο συγκεκριμένο υλικό και την πρόκληση οποιασδήποτε μορφής καρκίνου!

Mετά από αυτό υποψιαζόμαστε ότι η reality star κατέβασε το επίμαχο story, μιας και δεν ήταν μόνο ο Dr. Cance αλλά και οι followers της οι οποίοι ήταν ιδιαιτέρως επικριτικοί και έξαλλοι μαζί της.

Πόσο οξύμωρο να λέει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος που δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι.

Δες την παρακάτω gallery: