Εκδρομή για δύο: Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο (photo)

Εκδρομή για δύο: Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο (photo)

Για πού το έβαλε το ζευγάρι;

Πρόσφατα η παρουσιάστρια της καρδιάς μας Ελένη Μενεγάκη, γιόρτασε τα γενέθλιά της συντροφιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα και πρέπει να σου πούμε ότι ήταν τα πιο ξέγνοιαστα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρησή της από τα φώτα της δημοσιότητας φροντίζει να κρατά στενή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και ακόμη μια φορά ενημέρωσε τους followers της για την όμορφη εκδρομή με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Αν και το κλίμα σε κάθε γωνιά της γης είναι τεταμένο λόγω κορονοϊού και λόγω του mini lockdown που υπάρχει αυτές τις ημέρες καταλαβαίνεις πως οι μετακινήσεις και οι κοινωνικές συναναστροφές ελαττώνονται τρομακτικά για καλό σκοπό. Η Ελένη Μενεγάκη πάντως, μας έχει αποδείξει ότι είναι υπεύθυνη, έχει περιορίσει τις συναναστροφές της κατά πολύ αλλά μια εκδρομή με το αγαπημένο της πρόσωπο ήταν αναγκαία.

Πρόσφατα η Ελένη βρέθηκε στη Χαλκίδα και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας πέρασε μια υπέροχη ημέρα με τον αγαπημένο της Μάκη. Πώς το ξέρουμε αυτό; Η ξανθιά θεά της μικρής οθόνης ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει όλο χάρη στο φακό.

Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν αμέσως τις όμορφες φωτογραφίες της. Άλλοι σχολίασαν το υπέροχο look της, άλλοι ζήλεψαν τη μάσκα προστασίας που φόρεσε και άλλοι έκαναν τα παράπονά τους που η παρουσιάστρια πήγε στη Χαλκίδα χωρίς να ενημερώσει τους φίλους. Το post της πρέπει να σου πούμε πως έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 15 χιλ. likes σε μόλις δεκαπέντε λεπτά. Αυτή τη βόλτα για… δύο πάντως τη ζηλέψαμε και εμείς, αφού φαίνονται τόσο ερωτευμένοι όσο ποτέ άλλοτε.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες.