Μήπως η star μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μήπως η star μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της;

Το σχόλιο που μας προβλημάτισε

Εδώ και περίπου έναν μήνα κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά πριν από μερικούς μήνες κι εν μέσω πανδημίας, ενώ ο αρραβώνας τους ήταν η πρώτη χαρούμενη είδηση που ακούσαμε όταν μπήκε πέρυσι το 2020. Όλοι περιμέναμε πως κάπως έτσι καλά θα πάει ο μήνας, όμως δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Όντας λοιπόν μία ανάσα από το δεύτερο lockdown κι ενώ τρέχουμε να προλάβουμε τις τελευταίες εκκρεμότητες προτού κλείσουν όλα, διαβάζουμε πως η star με κάποιο σχόλιο της σε συνέντευξη μάλλον επιβεβαίωσε πως πράγματι είναι έγκυος. Οι φωτογραφίες της που έχουν κυκλοφορήσει δεν μας έχουν διαφωτίσει είναι η αλήθεια, οπότε αυτή η δήλωση είναι μάλλον κάπως πιο συγκεκριμένη.

Και πάλι δεν μιλά τελείως ξεκάθαρα, αλλά είναι έστω κάτι από το τίποτα. Ο λόγος για την Emma Stone και τον Dave McCary, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες που μέχρι τώρα κυκλοφορούν μάλλον θα γίνουν γονείς. Η νεαρή ηθοποιός έκανε κάποιες δηλώσεις για το πρόμο της ταινίας The Croods 2, και μία δήλωση της μάλλον ήταν σπόντα για την εγκυμοσύνη της.



Η Entertainment Tonight ρώτησε τη σταρ για να ξεκινήσει τη δική της «αγέλη» όπως η προ-ιστορική οικογένεια στο κινούμενο φιλμ. «Αισθάνομαι πολύ καλά να ξεκινήσω τη δική μου οικογένεια», μοιράστηκε η Emma, προτού προσθέσει ότι δεν πιστεύει ότι η δική της οικογένεια θα ήταν τόσο σωματικά ικανή όσο τα Croods. Μήπως λοιπόν η φράση της αυτή επιβεβαιώνει με κάποιο τρόπο τις φήμες;