Emma Corrin: Οι φωτογραφίες της ως Diana απλά κόβουν την ανάσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Emma Corrin: Οι φωτογραφίες της ως Diana απλά κόβουν την ανάσα

Είναι απλά συγκλονιστική

Μόλις εννέα ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του Crown και όσο οι μέρες περνούν, τόσο πιο πολύ η αγωνία μας μεγαλώνει για τη στιγμή που θα πατήσουμε το play στο πρώτο επεισόδιο. Τα δύο trailers που έχουμε δει μέχρι στιγμής δείχνουν μία πολλά υποσχόμενη σεζόν και αυτή είναι η εντύπωση που μας έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής. Μπορεί η Gillian Anderson να είναι μια εξαιρετική Margaret Thatcher, όμως η Emma Corrin ως Diana είναι απλά συγκλονιστική.

Είναι απίστευτο το πόσο μοιάζει η νεαρή ηθοποιός με την πριγκίπισσα του λαού και αν υπάρχει ένας λόγος (είναι πολλοί όχι απλά ένας) για τον οποίο ανυπομονούμε για την πρεμιέρα, αυτό είναι για να φτάσουμε στα επεισόδια που ο Κάρολος γνωρίζει τη Diana. Πιστεύουμε πως η ηθοποιός είναι φανταστική για τον ρόλο της νεαρής τότε πριγκίπισσας και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει απλά μας έχουν καθηλώσει.

Ήμασταν πάντα fans της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όμως δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα για εκείνη και τα μέλη της. Το Crown μας έχει βοηθήσει να τους μάθουμε καλύτερα και το σίγουρο είναι πως η σεζόν αυτή με το love story της Diana με τον Κάρολο θα γίνει η αγαπημένη μας. Η Emma Corrin δείχνει από τις φωτογραφίες η ιδανική επιλογή, και σύμφωνα με πληροφορίες η εμφάνιση της είναι απλά συγκλονιστική στη σειρά.

Να αυτά διαβάζουμε και η αγωνία μας χτυπάει κόκκινο. Υπομονή 9 μέρες ακόμη έως τις 15 Νοέμβρη.