Η Kylie Minogue στα 52 της έχει αυτό ακριβώς το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Minogue στα 52 της έχει αυτό ακριβώς το κορμί

Όχι πρέπει απλά να τη δεις

Η Kylie Minogue είναι μία πάρα πολύ ωραία γυναίκα και με ιδιαίτερο στυλ. Ουκ ολίγες φορές έχουμε θαυμάσει τα looks της σε διάφορες εμφανίσεις της, και τις ίδιες επίσης φορές έχουμε θαυμάσει και το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της. Και η αλήθεια είναι πως για 52 ετών έχει απίστευτο κορμί.

Είχαμε καιρό να τη δούμε, όμως η χθεσινή της εμφάνιση στο Graham Norton Show απλά μας άφησε άφωνες. Η 52χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε παλιές και καινούργιες επιτυχίες της, κι έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της. Η Kylie επέλεξε να φορέσει ένα σχεδόν διάφανο φόρεμα με τεράστιο άνοιγμα στο πλάι και με holographic πούλιες.


https://www.instagram.com/p/CHPj-KnA3-q


https://www.instagram.com/p/CHPj4YRpcNn

Το άνοιγμα στο πλάι άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της και αυτό που αναρωτηθήκαμε ήταν απλά αν στα 52 μας θα έχουμε το κορμί της Kylie Minogue. Η Kylie είναι για εμάς μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες και μία από τις γυναίκες που θεωρούμε πάρα πολύ όμορφη. Κι επειδή εννοείται δεν τη χορτάσαμε κάνε μια βόλτα στο Instagram και βρήκαμε αρκετές φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά για να την απολαύσεις κι εσύ.


https://www.instagram.com/p/CHPKmvupAYO

Μα ήταν πραγματικά φανταστική και πάρα πολύ όμορφη και κομψή. Δες τις φωτογραφίες και θα το αντιληφθείς και μόνη σου.