Η Anna Paquin και το σεξ

Η Anna Paquin και το σεξ

Την οποία διόλου δεν κρύβει αλλά δεν της είχε δοθεί και η ευκαιρία κουβεντιάσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της από τότε που τις ανακοίνωσε δημοσίως.

«Ειλικρινά, κανείς δεν με είχε ρωτήσει πρωτύτερα» είπε σχετικά με την αμφισεξουαλικότητά της σε συνέντευξή της στο περιοδικό V. Η δήλωση περί bisexuality έγινε δημοσίως και επισήμως όταν συμμετείχε στην καμπάνια «Give a Damn» η οποία διεκδικούσε και υποστήριζε τα δικαιώματα ομοφυλοφίλων και ανθρώπων με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες. Και αφού δεν της έκαναν αρκετές ερωτήσεις αποφάσισε η, βραβευμένη με Όσκαρ για την ταινία «The Piano» το 1993 ηθοποιός, να αρχίσει να μιλάει από μόνη της. Στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό αν και, κάτι μας λέει, πως όλη αυτή η κουβέντα λειτουργεί και υπέρ της βάζοντάς την διαρκώς στο κέντρο της δημοσιότητας.

Η παντρεμένη με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «True Blood», τον Βρετανό ηθοποιό Stephen Moyer, είπε στην ίδια συνέντευξη: «Η σεξουαλικότητά μου είναι κάτι με το οποίο νιώθω πολύ άνετα και είμαι πολύ ανοιχτή ως προς αυτήν. Υπάρχει μεγάλη προκατάληψη απέναντί μας αλλά όσο περισσότερο μιλάνε οι άνθρωποι γι αυτό τόσο λιγότερο σπουδαίο θέμα θα θεωρείται. Και αυτό θα είναι καλό για όλους».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην straight σχέση της με τον σύζυγό της και τις ερωτικές σκηνές τους μπροστά από τις κάμερες, για τις ανάγκες της σειράς. «Ίσως θα έπρεπε να είναι παράξενο, να προσποιείσαι πως κάνεις σεξ με τον άνδρα σου μπροστά σε άλλους ανθρώπους, αλλά δεν είναι. Όταν έχεις να γυρίσεις μια ερωτική σκηνή με κάποιον που πραγματικά αγαπάς δεν υπάρχει καμία σκέψη όπως 'πρέπει να τον αγγίξω εδώ, μπορώ να τον αγγίξω εκεί;'. Ξέρεις μέχρι που φτάνουν τα όρια -ή, μάλλον, μέχρι που δεν φτάνουν».