Η Lily Allen σχολιάζει τις διάσημες –ανορεξικές- φίλες της

Η Lily Allen σχολιάζει τις διάσημες –ανορεξικές- φίλες της

Η νιόπαντρη τραγουδίστρια μιλά για τις ανθυγιεινές συνήθειες ηθοποιών, ποπ σταρς και μοντέλων που έχει γνωρίσει κατά καιρούς.

Η Lily Allen έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό Elle, λίγες μέρες μετά τον γάμο της και ενώ περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Sam Cooper –με την ελπίδα όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά.

Η 26χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια μπορεί να έχει υπάρξει είδωλο για πολλά νεαρά κορίτσια, αυτό όμως δεν το οφείλει μόνο στο ταλέντο της στη μουσική, αλλά και στην ζουμερή, καμπυλωτή φιγούρα που διατηρεί εδώ και χρόνια, μακριά από τα ανορεξικά πρότυπα που πλασάρει η μόδα. Και αυτά ακριβώς σχολίασε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της.

«Κάνω παρέα με μοντέλα και μερικές από τις μεγαλύτερες ποπ σταρς και, ξέρεις, ειλικρινά, σιχαίνομαι που το λέω αυτό, αλλά καμία από αυτές δεν καταφέρνει να έχει το σώμα που έχει ζώντας υγιεινά» λέει η Allen για τις διάσημες φίλες της, συνεχίζοντας «Δεν είναι μόνο το ότι πηγαίνουν κάθε μέρα για δύο ώρες στο γυμναστήριο. Δεν τρώνε καν ή παίρνουν speed ώστε να μην τρώνε. Στην Αμερική όλοι το παρακάνουν με αυτό το πράγμα το Adderall (σ.σ. ένα διάσημο παρασκεύασμα αμφεταμινών για γρήγορη απώλεια βάρους) και οι άνθρωποι δεν είναι φυσιολογικοί».

Η Allen αποκάλυψε επίσης πως, την περίοδο που ήταν πολύ αδύνατη δεν αισθανόταν καλά με τον εαυτό της και ήταν «βαθιά λυπημένη τον περισσότερο καιρό». Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά «Τότε δεν έτρωγα καθόλου και έβγαινα συνέχεια τα βράδια. Φαντάζομαι πως όταν δεν τρως πρέπει να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο με άλλα πράγματα. Πήγαινε τρεις το μεσημέρι και σκεφτόμουν "Υποθέτω πως μπορώ να πιω ένα ποτήρι κρασί τώρα" και μέχρι τις τέσσερις είχα πιει τέσσερα ποτήρια κρασί. Δεν μπορείς να ζεις έτσι».

Αυτή η ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής της διάσημης τραγουδίστριας, ωστόσο, δεν είναι τυχαία. Η Lily τόνισε πως η γνωριμία της και ο μετέπειτα γάμος της με τον Sam Cooper την βοήθησαν πολύ στο να επιλέξει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να αγαπήσει τις καμπύλες της, μιας και ο άντρας της αγαπά κάθε κομμάτι του σώματός της, κι ας έχει μερικά «πιασίματα» παραπάνω.