Johnny Depp: Η καριέρα του καταρρέει, όχι όμως και τα οικονομικά του

Johnny Depp: Η καριέρα του καταρρέει, όχι όμως και τα οικονομικά του

Μπορεί να είναι και επισήμως «wife beater», αλλά φτωχό δεν τον λες σε καμία περίπτωση. 

Δεν είναι μία καλή χρονιά για τον Johnny Depp, αναμφισβήτητα, μιας και μαζί με την πανδημία του Covid-19 από την οποία όλοι ανεξαιρέτως δοκιμαζόμαστε, ο διάσημος ηθοποιός αντιμετώπισε την πρώην σύζυγό του στο δικαστήριο-για την ακρίβεια εφημερίδα που ισχυρίστηκε ότι τη χτυπούσε-κρίθηκε ένοχος λίγες μέρες πριν, και όπως συνήθως συμβαίνει με τις περιπτώσεις αυτές, βλέπει την καριέρα του να καταρρέει.

Μιλώντας βέβαια για έναν star του μεγέθους του Depp, θα έλεγε κανείς, ότι ακόμα και αν δεν ξαναδουλέψει ποτέ, θα έχει αρκετά χρήματα για να ζήσει μέχρι και τα εγγόνια του, ακόμα και αφού καταβάλει τα διόλου ευκαταφρόνητα ποσά που καλείται να πληρώσει στην αντίδικο, The Sun.

Όσον αφορά βέβαια στην καριέρα του, ο Johnny, απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το καστ του «Fantastic Beasts 3», με την J.K Rowling, να δέχεται πιέσεις ήδη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου. Να θυμίσουμε ότι ο Depp, στις δύο προηγούμενες ταινίες, υποδύθηκε τον Gellert Grindelwald, ρόλο που θα επαναλάμβανε και στην τρίτη. Τα γεγονότα των ταινιών αυτών, να διευκρινίσουμε, εκτυλίσσονται χρονικά πριν από τη δράση του Harry Potter, είναι ουσιαστικά προάγγελος του διάσημου μάγου.

Παρά την απόλυσή του ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι πρόλαβε να βρεθεί για μία μόνο μέρα στα γυρίσματα, ο διάσημος ηθοποιός, θα λάβει εξ’ ολοκλήρου την αμοιβή του, η οποία είναι 10 εκατομμύρια δολάρια!

Πάντως οι φανς της ταινίας ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Johnny. Οι τρεις επικρατέστεροι είναι οι παρακάτω. Συμφωνείς;