Γιατί ο Ντάνος δεν έκανε το Bachelor και τι λέει για την παρουσίαση του Survivor

Γιατί ο Ντάνος δεν έκανε το Bachelor και τι λέει για την παρουσίαση του Survivor

O Ντάνος αποκάλυψε γιατί είπε όχι στο Bachelor

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Τάκη Χατζή θα δούμε να δίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος από το Survivor 1 στον ΣΚΑΙ. Ο Ντάνος που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, παραδέχτηκε πως το Survivor είναι ένα project που τον ενδιαφέρει αλλά μόνο από την πλευρά της παρουσίασης και όχι να επιστρέψει ως παίκτης.

Κι επειδή υπάρχει παρουσιαστής στο Survivor κι αυτός είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Ντάνος έβαλε και πάλι φωτιά στις φήμες για την σχέση του με τον Σάκη, τονίζοντας πως δεν θα πήγαινε στο Survivor ως συμπαρουσιαστής μιας και θεωρεί πως το παιχνίδι δεν χρειάζεται δύο παρουσιαστές.

Να σου θυμίσουμε πως οι δύο άντρες είχαν πριν καιρό σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Όσο για το Bachelor, στο οποίο είχε ακουστεί έντονα το όνομα του Αγγελόπουλου, ο ίδιος εξήγησε γιατί δεν επέλεξε να το κάνει τελικά:

«Το γεγονός ότι έχω μια δημοφιλία δεν σημαίνει πως ζητάω πολλά λεφτά, έχουν ακουστεί πολλά αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει το ποσό που ζήτησα για κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει πως οτιδήποτε κάνω, το κάνω για πολλά λεφτά», είπε ο Ντάνος.DPG Network