Ειρήνη Καζαριάν: Ποζάρει με τον κούκλο σύντροφό της & του εύχεται χρόνια πολλά

Ειρήνη Καζαριάν: Ποζάρει με τον κούκλο σύντροφό της & του εύχεται χρόνια πολλά

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στο account της

Την Ειρήνη Καζαριάν τη γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από τον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Ένα κορίτσι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή με την ομορφιά της, και που ακόμη και σήμερα τη χαζεύουμε με τις ώρες μέσα από το Instagram account της. Μπορεί το φαβορί του πρώτου κύκλου να μην ήταν εκείνη και να άργησε κάπως να ανεβάσει τους ρυθμούς της, στο τέλος ωστόσο δικαιώθηκε και κάπως έτσι κέρδισε το έπαθλο, αλλά και τον τίτλο του GNTM, τον οποίο μέχρι σήμερα αντιπροσωπεύει επάξια.

Η Ειρήνη είναι μία από τις αγαπημένες μας παίκτριες όπως καταλαβαίνεις και δεν χάνουμε στιγμή από όλα αυτά που κάνει τα δύο τελευταία χρόνια. Την προηγούμενη χρονιά συζητήθηκε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση Κούκλες, αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ίαν Στρατή. Ωστόσο, όσον αφορά στο δεύτερο ποτέ δεν τους είδαμε μαζί σε τρυφερά τετ-α-τετ έτσι ώστε να επιβεβαιώνεται η σχέση τους.

Αντιθέτως, όταν η Ειρήνη απέκτησε σύντροφο μας τον έδειξε μέσα από το account της. Τόσο χρόνο άλλωστε περνούσαν –και περνάνε- μαζί. Φυσικά και μας τον σύστησε, και φυσικά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο παρά να σχολιάσουμε πως είναι ένας κούκλος. Εχθές είχε τα γενέθλιά του μάλιστα και η Ειρήνη Καζαριάν θεώρησε εξαιρετική ιδέα να του ευχηθεί μέσω Instagram και να μας δείξει μερικές φωτογραφίες τους.

«Έρωτά μου, χρόνια σου πολλά́. Εύχομαι αυτά́ τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή́ για πολλά́ πολλά́ ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί́. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό́ σου, την ένταση σου, το πάθος σου για τη ζωή́. Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό́ και καταλήξαμε να γελάμε γιατί́ βγήκε αποτυχία, αλλά́ να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα. #burntpancakes
Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ́ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά́ και πάλι!! Νιώθω πολύ́ τυχερή́ που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στην ζωή́ μου. Η αγάπη σου, Ειρήνη», έγραψε στο caption των φωτό της η Ειρήνη και αναρωτιόμαστε, πόσο in love είναι το κορίτσι αυτό;

Δες τις φωτό στη gallery που ακολουθεί.