Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για τη μάχη με τον Covid-19 και συγκλονίζει

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για τη μάχη με τον Covid-19 και συγκλονίζει

Δεν ξέραμε καν πως είχε προσβληθεί από τον ιό

Από τότε που ο κορονοϊός ήρθε στη ζωή μας, δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν προσβληθεί από τον ιό και που πια έχουν αναρρώσει. Τόσο στην ελληνική showbiz, όσο και στο Hollywood αρκετοί ήταν οι stars που μοιράστηκαν τη δυσάρεστη εμπειρία τους με τον ιό. Στην Ελλάδα την «πρωτιά» είχε η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ στο εξωτερικό η πρώτη είδηση μας ήρθε από τον Tom Hanks και τη σύζυγο του Rita Wilson.

Κι ενώ είχαμε μάθει για αρκετούς stars του Hollywood δεν είχαμε ακούσει πως και ο Hugh Grant είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Ο 60χρονος ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του αυτή στο Late Night Show και τον Stephen Colbert και πραγματικά όσα είπε μας συγκλόνισαν.

«Ξεκίνησε ως ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, όπου συνέχισα να έχω τρομερό ιδρώτα. Ίδρωνα πραγματικά πολύ και ήταν, πολύ ενοχλητικό. Ένιωθα πως τα μάτια μου είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα από το κανονικό, ενώ είχα το συναίσθημα πως καθόταν κάποιος τεράστιος άντρας επάνω στο στήθος μου.

Στην πορεία συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα απολύτως και είχα πανικοβληθεί που είχα χάσει μία από τις αισθήσεις μου. Απελπίζεσαι ολοένα και πιο πολύ». Ο Hugh Grant ήταν σε καραντίνα με τη σύζυγό του Anna Elisabet Eberstein και τα τρία από τα πέντε παιδιά του. Για να απασχολείται και να έχει κάτι να κάνει άρχισε να παίζει με τις κούκλες των παιδιών του.

Πλέον ο 60χρονος ηθοποιός έχει αναρρώσει από τον ιό και ζει υγιής και ευτυχισμένος με την οικογένειά του. Και το παιχνίδι με τις κούκλες καλό μας φαίνεται, δεν έχει μείνει και τίποτα καλύτερο να κάνουμε άλλωστε.