Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει την περιπέτεια της υγείας της

«Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Μαρία Κορινθίου ανήκει σήμερα στις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ο κόσμος πάντα ανταμείβει την ενέργεια που εισπράττει και η μελαχρινή καλλιτέχνης αποπνέει συνήθως την πιο θετική. Ο χρόνος, δε, που αφιερώνει στο να είναι καλή και να εξελίσσεται στη δουλειά της, λίγο-πολύ γίνεται αντιληπτός από το κοινό, αφού η ίδια φροντίζει να ενημερώσει τακτικά τους followers της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για κάθε τέτοιου είδους εξέλιξη.

Χτες, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μία σειρά από stories. Σε αυτά, παρακολουθήσαμε κάποιες αξιαγάπητες στιγμές μέσα από το σπίτι της, όπου απολάμβανε χρόνο μαζί με την κόρη της και τα κατοικίδιά της, και προσπαθούσε να μας μιλήσει για αυτό που πέρασε την Πέμπτη αναφορικά με την υγεία της. Μόλις, λοιπόν, υπήρχε λίγη ησυχία από τις γλυκές παρουσίες που είχε δίπλα της, είπε:




«Τώρα που ηρέμησαν τα τέρατα, μπορώ να μιλήσω. Εχτές, είχα μία απίστευτη ημικρανία, ήμουν όλη μέρα στο κρεβάτι. Το έχω ξαναπάθει, μάλλον κρίση υπερκόπωσης ήταν. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Η αλήθεια είναι ότι όποιος βιώνει ημικρανίες γνωρίζει πολύ καλά πόση δυσφορία σού προκαλούν και σε συνδυασμό με μία πιθανή υπερκόπωση το συναίσθημα θα γίνεται ακόμα πιο έντονο.