Μαρία Κορινθίου: Ανοίγει η υπόθεση της επίθεσης που δέχτηκε από άγνωστο το 2018

Μαρία Κορινθίου: Ανοίγει η υπόθεση της επίθεσης που δέχτηκε από άγνωστο το 2018

Όσα αποκάλυψε ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης.

Δύο χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό που βίωσε η Μαρία Κορινθίου, ήρθε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες στον άντρα που της επιτέθηκε. Για να σου θυμίσουμε το μοιραίο συμβάν, τον Δεκέμβριο του 2018 η Μαρία ήρθε αντιμέτωπη με έναν άγνωστο άντρα ο οποίος της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό. Ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως αυτός ο άντρας έχει βρεθεί.

Η ηθοποιός σε κατάσταση σοκ, αφού ο άντρας της επιτέθηκε ημίγυμνος με σκοπό να της κατεβάσει το παντελόνι, άρχισε να φωνάζει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο θύτης να τρέξει και να απομακρυνθεί από το σημείο εκείνο.

Ευτυχώς, παρά το τεράστιο σοκ και την τραυματική αυτή εμπειρία, δεν υπήρξε συνέχεια στο συμβάν ωστόσο ο άντρας εξαφανίστηκε από προσώπου γης, σήμερα όμως ο Γιάννης Αίβάζης αποκάλυψε ότι τελικά τον βρήκαν και η υπόθεση έχει πάρει πια νομική οδό.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Με αφορμή τη συζήτησή του με την Μαίρη Αρώνη έγινε η παραπάνω αποκάλυψη και χαρακτηριστικά είπε: «Κινήθηκα νομικά εναντίον ενός follower για σχόλιο που είχα δεχθεί στα social media. Όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία με την Μαρία, που της επιτέθηκε κάποιος έξω από το σπίτι, βρέθηκε ο άνθρωπος και το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό»

Άκουσε όσα είπε στο παρακάτω video: