Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε στον γιο της με την πιο αξιολάτρευτη φωτογραφία

Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε στον γιο της με την πιο αξιολάτρευτη φωτογραφία

Η παρουσιάστρια έκανε μία από τις πιο όμορφες αναρτήσεις της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μία υπέροχη σχέση με τους γιους της. Όποτε τυχαίνει να δούμε κάποια φωτογραφία τους μπορούμε πολύ εύκολα να εξάγουμε αυτό το συμπέρασμα. Δείχνει πολύ ακομπλεξάριστη και, αν και προστατευτική μαμά, είναι πολύ cool. Περνάει χρόνο με τα παιδιά της και, όποτε μιλάει για αυτά, η φωνή και το πρόσωπό της είναι γεμάτα γλυκύτητα και υπερηφάνεια.

Χτες, 14 Νοεμβρίου, ο Φίλιππος είχε τη γιορτή του και, όπως ακριβώς περιμέναμε, η Σίσσυ απευθύνθηκε στο Instagram για να κάνει μία ανάρτηση, ώστε να ευχηθεί δημόσια στον γιο της. Εννοείται πως το post γέμισε κατευθείαν με likes, τα οποία ξεπέρασαν τις 50 χιλιάδες σε αριθμό μέσα στις πρώτες ώρες.

«Χρόνια πολλά, αγάπη μου, ψυχή μου, Φίλιππέ μου… ♥️ #PhiliposRafael #mybaby #nameday», έγραψε η παρουσιάστρια για να συνοδέψει την υπέροχη φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με τον Φίλιππο.

Υ.Γ. Απίστευτο το πόσο έχει μεγαλώσει και το level του coolness που έχει πάρει τόσο από τη μαμά όσο και από τον μπαμπά του, Θοδωρή Μαραντίνη.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σίσσυ στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις γιατί ο κόσμος έσπευσε να δώσει το like του.