Η αντίδραση του Jude Law στην απόλυση του Johnny Depp δεν είναι αυτή που περίμενες

Η αντίδραση του Jude Law στην απόλυση του Johnny Depp δεν είναι αυτή που περίμενες

Και δεν τον αδικούμε!

Όπως έχεις αντιληφθεί εδώ και κάποιες μέρες, ο Johnny Depp έχασε τη δίκη απέναντι στην εφημερίδα «The Sun» η οποία τον αποκάλεσε «Wife Beater», και όπως είναι φυσικό, εκτός από την οικονομική του επιβάρυνση, η καριέρα του έχει αρχίσει να δέχεται ισχυρά πλήγματα.

Σήριαλ έχει γίνει η απόλυσή του από την ταινία «Fantastic Beasts 3» στην οποία υποδύεται τον Gellert Grindelwald με τους φανς να υπογράφουν αίτηση να επιστρέψει ο διάσημος ηθοποιός στον ρόλο του. Συμπρωταγωνιστής του Johnny, είναι και ο Jude Law, ο οποίος υποδύεται τον Albus Dumbledore σε νεαρή ηλικία.

Ο Βρετανός star, φυσικά ρωτήθηκε για τον Johnny, αλλά απάντησε αρκετά διπλωματικά και ουδέτερα και μάλλον δεν θα τον αδικήσουμε γι’ αυτό: «Το Fantastic Beasts είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της καριέρας μου. Όπως είναι φυσικό, εξαρτόμαστε άμεσα από το studio. Είναι το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε. Απλά εμφανιζόμαστε και παίζουμε τον ρόλο μας», είπε.

Εδώ που τα λέμε, ακόμα και αν ήταν με το μέρος του Johnny, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να το εκφράσει μιας και το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας είναι πολύ ευαίσθητο. Πάντως, ούτε και... κατά μας φάνηκε. Μας μπέρδεψες Jude μου.

Δες την παρακάτω gallery: