Δες πόσο φούσκωσε η κοιλίτσα της διάσημης ηθοποιού

Δες πόσο φούσκωσε η κοιλίτσα της διάσημης ηθοποιού

Η εμφάνισή της στα People’s Choice Awards μας άρεσε πολύ

Μπορεί το 2020 να μην είναι μία γενικά καλή χρονιά για αρκετό κόσμο, υπάρχουν όμως κάποια δημοσιεύματα κατά διαστήματα όλους αυτούς τους μήνες που μας έχουν ενθουσιάσει. Κάποιοι γάμοι, κάποιες εγκυμοσύνες, υπήρξαν αρκετές φορές που ενθουσιαστήκαμε με μια τέτοια είδηση, και μία από αυτές ήταν και η εγκυμοσύνη της ηθοποιού για την οποία γράφεται το κείμενο.

Η 36χρονη ηθοποιός που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Taylor Goldsmith, εμφανίστηκε στα People’s Choice Awards, όπου και πήρε το βραβείο Drama TV Star of 2020 για την εμφάνισή της στο This Is Us. Εκεί την είδαμε και για πρώτη φορά με φουσκωμένη την κοιλίτσα και χαρήκαμε πολύ. Ήταν πολύ όμορφη και ανανεωμένη, και είναι αλήθεια πως η εγκυμοσύνη της πάει γάντι.

«Σε όλους εσάς που πρωτοστατήσατε και υποστηρίξατε την εκπομπή μας και την οικογένεια Pearson από την αρχή, θέλω να πω ένα ευχαριστώ. Πραγματικά δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς εσάς. Είστε μέρος της αναπτυσσόμενης οικογένειάς μας», ανέφερε στον λόγο της η Mandy Moore χαϊδεύοντας παράλληλα και την κοιλίτσα της. Ευχαρίστησε φυσικά και τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της Taylor Goldsmith λέγοντας:

«Στην αγάπη της ζωής μου Taylor, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που φέρνω αυτό το αγοράκι στον κόσμο μαζί σου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, οπότε ας παραμείνουμε ασφαλείς. Ας συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες, να κρατάμε αποστάσεις, να πλένουμε τα χέρια μας και να είμαστε ευγενικοί».