GNTM 3 spoiler: Δεν περιμέναμε με τίποτα την κοπέλα που φεύγει σήμερα

GNTM 3 spoiler: Δεν περιμέναμε με τίποτα την κοπέλα που φεύγει σήμερα

Και κάπως έτσι φτάνουμε ξανά στην τελική δεκάδα

Το Greece’s Next Top Model φέτος είναι όλο εκπλήξεις και πραγματικά έχουμε ενθουσιαστεί απίστευτα. Το γεγονός πως είναι μικτό, αγόρια και κορίτσια, μας έχει ενθουσιάσει από την αρχή, ενώ στην πορεία και παρακολουθώντας όλα τα concept που έχει σχεδιάσει η art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχει κάνει το show να ανέβει ιδιαίτερα ψηλά στην εκτίμηση και τις προτιμήσεις μας. Εχθές παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα επεισόδια ever, μετά το makeover, αφού έπειτα από απαίτηση του πρακτορείου με το οποίο και κερδίζει συμβόλαιο ο/η νικητής/τρια επέστρεψαν στο σπίτι τέσσερις παίκτες που είχαν αποχωρήσει.

Παρασκευή, Ξένια, Εμάνουελ και Ηρακλής ήταν οι παίκτες που επέλεξε ο Joel Bough, head of scouting του πρακτορείου Elite London, με τις αντιδράσεις στο σπίτι να είναι σχεδόν αναμενόμενες. Κι ενώ το campaign room χάρηκε απίστευτα που επανενώθηκε, η βραδιά έληξε κάπως άδοξα αφού ο Σήφης ήταν εκείνος που αποχώρησε από το reality μοντέλων. Σήμερα θα φτάσουμε ξανά στην τελική δεκάδα με μια κοπέλα όμως να αποχωρεί.

Είναι από τις κοπέλες που επέστρεψαν ή από αυτές που ήδη ήταν μέσα; Σήμερα, σύμφωνα με το τρέιλερ, τα μοντέλα του GNTM 3 θα κάνουν μια φωτογράφιση με εσώρουχα αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά γι’ αυτούς. Πρόσωπα του καναλιού που έχεις δει σε άλλα πόστα και εκπομπές θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή των μοντέλων, προσφέροντας παράλληλα άφθονο γέλιο.

Ανάμεσά τους ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος από το Shopping Star, ο Κώστας Στεφανής από το Traction, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της τύχης αλλά και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο νικητής του MasterChef 4.



Η κοπέλα που δεν θα καταφέρει ωστόσο να μείνει εντελώς συγκεντρωμένη και να βγάλει σε πέρας το concept, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, είναι η Μαρινέλα.