«Δεν ήθελα ποτέ να γίνω πατέρας»: Ο George Clooney είναι ο Άντρας της Χρονιάς

«Δεν ήθελα ποτέ να γίνω πατέρας»: Ο George Clooney είναι ο Άντρας της Χρονιάς

Και ξεκαθαρίζει τη σχέση του με την Amal. 

Πολλά έχουν γραφτεί, ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί. Η σούπερ ιδιωτική τους ζωή, άλλωστε, βοηθάει στη δημιουργία σεναρίων και φημών σχετικά με τον γάμο, τα παιδιά ή το διαζύγιό τους. Κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά τι συμβαίνει, γιατί οι ίδιοι δεν επιτρέπουν σε καμία πληροφορία να βγει στο φως της δημοσιότητας.

Τι κι αν μιλάμε για έναν τεράστιο χολιγουντιανό star και μία καταξιωμένη δικηγόρο παγκοσμίου φήμης; Η ποσότητα των πληροφοριών που έχουμε για την οικογένειά τους, σίγουρα δεν είναι αντίστοιχη της φήμης τους.

Κάτι που δεν περιμέναμε ωστόσο, είναι τελικά η υπόθεση να ξεδιαλύνει, και μάλιστα διά στόματος George Clooney. Ο οποίος ανακηρύχθηκε Άντρας της Χρονιάς από το περιοδικό GQ και όπως είναι αναμενόμενο, το τεύχος Δεκεμβρίου, και φυσικά το εξώφυλλο, του ανήκει.

Ο George μίλησε για πολλά θέματα τα οποία δεν είχε αγγίξει ποτέ ξανά: «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Ήθελα να δουλεύω, να έχω τη ζωή μου και τους φίλους μου. Αισθανόμουν πλήρης. Μέχρι που γνώρισα την Amal, και συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου. Ήμουν πάντα ο τύπος που έβλεπε παιδάκι και έτρεχε, και τώρα έχω και μάλιστα δύο! Τα οποία περιμένουν από μένα τα πάντα», είπε όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του να παντρευτεί σε ηλικία 55 ετών την Amal Alamuddin, στην iconic πια, τελετή στη Βενετία.

Όσον αφορά στη στροφή του προς τη σκηνοθεσία, υπήρξε ιδιαίτερα ειλικρινής: «Δεν μπορώ να ανησυχώ για το πώς με βλέπουν και τι ρόλους θα παίρνω τώρα που μεγαλώνω. Αγαπώ αυτή τη δουλειά και δεν θέλω να την αφήσω. Η σκηνοθεσία ή το γράψιμο είναι η μπογιά για έναν πίνακα. Το να σκηνοθετείς είναι σαν να ζωγραφίζεις», είπε.

Όπως φαίνεται, μάλλον το διάσημο ζευγάρι δεν έχει σκοπό να χωρίσει. Toυλάχιστον από τα λεγόμενα του George τον οποίο δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε.


https://www.instagram.com/p/CHsOrAnlDtD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading