Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη του με ένα βίντεο στο Instagram

Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη του με ένα βίντεο στο Instagram

Κι εκεί είδαμε και την κοιλίτσα της για πρώτη φορά

Ήταν τέλη Οκτώβρη όταν κυκλοφόρησαν φήμες πως ακόμη ένα supermodel μετά την Emily Ratajkowski περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Μπορεί η πανδημία να κάνει την επέλαση της για δεύτερη φορά –και είναι πράγματι στενάχωρο- οι εγκυμοσύνες που έχουν γίνει γνωστές τους τελευταίους μήνες είναι πολλές και αυτό αδιαμφισβήτητα είναι μια νότα αισιοδοξίας.

Και μπορεί μέχρι τώρα να μην ήταν σίγουρο 100% πως το διάσημο μοντέλο θα γίνει πράγματι μαμά, το επιβεβαίωσε η ίδια όμως μέσα από το Instagram account της μερικές ώρες πριν. Η 28χρονη ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας καλημερίζει και μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, επιβεβαιώνοντας έτσι όλα τα δημοσιεύματα.

Η Karlie Kloss παντρεύτηκε το 2018 με τον καλό της, Joshua Kushner, ενώ άτομα από το περιβάλλον του μοντέλου, δηλώνουν με ενθουσιασμό ότι θα γίνει η καλύτερη μητέρα. Στο βίντεο στο Instagram της είναι πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά ακόμη και αμακιγιάριστη και βλέπουμε πως η εγκυμοσύνη της ταιριάζει πάρα πολύ. Μέσα σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο η ανάρτησή της είχε συγκεντρώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές, πράγμα που δείχνει πως έκανε χαρούμενους πολλούς fans της.

Πώς γίνεται άλλωστε να μη σε χαροποιεί μια τόσο όμορφη είδηση; Δες το βίντεο που ανέβασε στο account της παρακάτω.