Η Σοφία Καρβέλα με τον γιο της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η Σοφία Καρβέλα με τον γιο της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Δες την όμορφη φωτό που ανέβασε.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια πάρα πολύ γλυκιά και τρυφερή μαμά και αυτό μας το αποδεικνύει συνεχώς μέσα από το Instagram account της. Αν ρίξεις μια ματιά στο account της θα δεις πως οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει είναι μαζί με τους δύο γιους της, και πάντα σε πολύ όμορφες στιγμές. Η κόρη της Άννας Βίσση είναι μια φανταστική μαμά και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Τα δύο αγόρια της είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή της, και αν την ακολουθείς θα το έχεις καταλάβει και μόνη σου. Η Σοφία είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσίες τόσο στην ελληνική showbiz γενικότερα, όσο και στο Instagram. Μας χαρίζει πάντα πολύ όμορφες και τρυφερές οικογενειακές στιγμές και οι γιοι της είναι απίστευτοι.

Βέβαια εκτός από πολύ γλυκά παιδάκια είναι και και οι δύο κλώνος της μαμάς τους, με τον Νίκο (ή Νινίκο όπως συνήθιζε να τον λέει μικρό) να είναι ολόιδιος. Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Καρβέλα μοιάζει με τη μαμά του σαν δυο σταγόνες νερό και αυτό δεν μπορείς με τίποτα να αμφισβητήσεις. Η σχεδιάστρια και μανούλα ανέβασε πριν από μερικές ώρες ένα story στο account της, στο οποίο πόζαρε με τον μεγάλο της γιο, και πραγματικά την ομοιότητα αυτή δεν μπορούμε να τη διαχειριστούμε.

Δες τους μαζί παρακάτω και θα καταλάβεις. Παράλληλα στη gallery που ακολουθεί θα δεις και άλλες φωτογραφίες με τους γιους της.