Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Bobby Brown, πρώην συζύγου της Whitney Houston

Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Bobby Brown, πρώην συζύγου της Whitney Houston

Άγνωστη η αιτία του θανάτου 

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο γιος του πάλαι ποτέ συζύγου της Whitney Houston έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Μιλάμε για τον Bobby Brown Jr., τον γιο του Bobby Brown και της Kim Ward που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Los Angeles και η αστυνομία μελετά ακόμα τα αίτια του θανάτου.

Ο νεαρός ασχολούνταν με την μουσική, όπως και ο διάσημος πατέρας του, και είχε γεννηθεί περίπου έναν χρόνο προτού γεννηθεί η κόρη της Houston, Bobbi Kristina.

Η μητέρα του Bobby, είχε μιλήσει στο περιοδικό Boston το 2016 και είχε αποκαλύψει πως η ντίβα Whitney δεν συμπάθησε ποτέ το παιδί της και δεν ήθελε να παίζει με την κόρη της.

Η Ward και ο πατέρας του Bobby Junior ήταν σε δικαστική διαμάχη και πριν τον θάνατο της Houston, μιας και ο Brown δεν έδινε διατροφή για τα δύο του παιδιά με εκείνη. Το 2015, όταν η κόρη της Houston είχε βρεθεί νεκρή, ο ετεροθαλής αδερφός της που έφυγε σήμερα από τη ζωή, τα είχε βάλει με όλους εκείνους που τον έκαναν follow μετά την απώλεια της Kristina:



«Δεν θέλω το follow σας, δεν θα γεμίσετε το κενό στην καρδιά μου, θα σταματήσετε να με ακολουθείτε τη στιγμή που δεν θα σας νοιάζει πια», είχε γράψει ο νεαρός.

Ο σύζυγος της Whitney είναι πατέρας πέντε παιδιών ακόμα. Έχει τη Melika Williams, τη La'Princia καθώς και ένα γιο και δύο κόρες με την Alicia Etheredge.