Crash Test: οι νύφες του καλοκαιριού

Crash Test: οι νύφες του καλοκαιριού

Τρεις ήταν οι πιο μεγαλοπρεπείς γάμοι φέτος το καλοκαίρι. Ποια ήταν η πιο απαστράπτουσα νύφη;

Τώρα που σιγά σιγά το buzz γύρω από τους γάμους καταλαγιάζει ήρθε η ώρα να αξιολογήσουμε τους τρεις πιο σημαντικούς, αυτούς δηλαδή που τράβηξαν τα βλέμματα όλου του πλανήτη και οι καλεσμένοι τους θα ήταν η καλύτερη guest list ακόμη και της βραδιάς απονομής των βραβείων Oscar.

Ξεκινώντας από τον Απρίλιο, η Kate Middleton φορώντας μια Alexander McQueen νυφική δημιουργία είναι η νύφη που άνοιξε το γαμήλιο χορό με εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της σε ένα γάμο που καιρό είχε να ζήσει τόσος έντονα η ανθρωπότητα.

Εν συνεχεία την Παρασκευή, το top model Kate Moss φόρεσε το John Galliano νυφικό της και παντρεύτηκε σε ένα γάμο-πάρτι που είχε από celebrities μέχρι τραβεστί και το γλέντι του κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες.

Και, τέλος, το χορό των γάμων έκλεισε η Charlene Wittstock που με δόξα και τιμή φόρεσε Giorgio Armani Privé και παντρεύτηκε ανάμεσα σε γαλαζοαίματους και celebrities τον πρίγκιπά της. Το κοινό και στους τρεις γάμους; Μπόλικες δόσεις πολυτέλειας, όμορφες νύφες και οι τρεις με βέλο, πολλοί celebrities και γαλαζοαίματοι.

Ποια, όμως, από τις τρεις πιστεύετε πως είναι η νύφη του φετινού καλοκαιριού; Η Κate Middleton που αμέσως μεταμορφώθηκε σε δούκισσα του Cambridge, το άτακτο παιδί της μόδας Kate Moss που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί, ή η Charlene που κατάφερε να «τυλίξει» τον πιο περιζήτητο εργένη πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό;