Scott Disick: Το πρόβλημα στη νέα του σχέση δεν είναι η Kourtney Kardashian

Scott Disick: Το πρόβλημα στη νέα του σχέση δεν είναι η Kourtney Kardashian

Μάλλον κάποιοι άλλοι δεν φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί με το ζευγάρι

Ένα από τα πιο πρόσφατα και απρόσμενα ζευγάρια της showbiz των τελευταίων εβδομάδων είναι ο Scott Disick και η Amelia Hamlin, οι οποίοι εθεάθησαν μαζί πρώτη φορά στο πάρτι της Kendall Jenner. Ο πρώην σύζυγος της Kourtney και πατέρας των τριών παιδιών της, μετά τον χωρισμό του από τη Sofia Richie, φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της 19χρονης Amelia.

Και αν νόμιζες πως το πρόβλημα στην ιστορία θα έρθει από την Kourtney έκανες λάθος, γιατί απ’ ότι διαβάζουμε άλλοι είναι αυτοί που έχουν δεύτερες σκέψεις. Και προφανώς αναφερόμαστε στους γονείς της Amelia, Harry Hamlin και Lisa Rinna, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες προτιμούσαν περισσότερο τον προηγούμενο σύντροφο της κόρης τους.

Η σχέση της Amelia και του Scott είναι θέμα συζήτησης εδώ και κάποιες εβδομάδες και μετά τις τρυφερές στιγμές στις οποίες απαθανατίστηκαν τη Δευτέρα, δεν έχουν σταματήσει να σχολιάζονται. Όπως έχει γνωστό ωστόσο οι γονείς της προτιμούσαν τον Mercer Wiederhorn (είναι ο γιος του CEO του Fatburger) ο οποίος ήταν ηλικιακά πιο κατάλληλος για την Amelia, μιας και δεν είχε τα διπλά της χρόνια όπως ο Scott, αλλά ακόμη περισσότερο, φαίνεται ότι είχε γοητεύσει ιδιαίτερα την οικογένεια της έφηβης.


https://www.instagram.com/p/CHrkr68nypd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια πηγή μάλιστα ανέφερε στο E! News: «Ο Harry και η Lisa στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα όταν είδαν την κόρη τους και τον Mercer Wiederhorn να χωρίζουν επειδή τον αγαπούσαν πολύ. Ήταν σαν οικογένεια, αλλά καταλαβαίνουν. Όσο για τον Scott, πιστεύουν ότι αυτή είναι μόνο μια φάση που περνάει η 19χρονη».

Μάλλον αν τα πράγματα σοβαρέψουν κάποιοι δεν θα δώσουν την έγκρισή τους.