Είναι επίσημο: Ο διάσημος γόης είναι ζευγάρι με supersexy νεαρή κυρία

Είναι επίσημο: Ο διάσημος γόης είναι ζευγάρι με supersexy νεαρή κυρία

Η οποία είναι κόρη διάσημης ηθοποιού!

Είναι άτακτος και αυτό είναι ευρέως γνωστό. Παρόλο που έχει τρία παιδιά και μακροχρόνια σχέση στο ενεργητικό του με τη μητέρα τους, τα τελευταία χρόνια ομολογούμε ότι δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις κατακτήσεις του.

Έπειτα λοιπόν από τη λήξη της τριών ετών σχέσης του, με 22χρονη γόνο πλούσιας οικογένειας, ο διάσημος γόης το έχει ρίξει έξω και αρκετά συχνά τον βλέπουμε με διαφορετική γυναικεία συντροφιά. Φαίνεται όμως ότι βαρέθηκε να είναι ελεύθερο πουλί, και θέλησε για ακόμη μία φορά να κατασταλάξει.

Αναφερόμαστε στον Scott Disick, o οποίος μετά τον χωρισμό του από τη Sofia Richie, βγαίνει με την 19χρονη (!), Amelia Hamlin, με την οποία είναι εδώ και κάποιες εβδομάδες ζευγάρι. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στο Halloween party της Kendall Jenner, και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν σήμερα και τους δείχνουν να κάνουν βόλτα στην παραλία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Η Amelia, είναι κόρη της διάσημης ηθοποιού Lisa Rina, και όπως βλέπουμε έχει κληρονομήσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της μητέρας της.

Σε άλλα νέα, το ζεύγος έχει 18 χρόνια διαφορά, αλλά… ποιος νοιάζεται;


https://www.instagram.com/p/CHrkr68nypd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading