Ο Μίλτος Πασχαλίδης μιλάει με τρυφερότητα για την τριών μηνών κορούλα του

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μιλάει με τρυφερότητα για την τριών μηνών κορούλα του

Τι δήλωσε για την κορούλα του

Στα τέλη Ιουλίου 2020, ο Μίλτος Πασχαλίδης έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και με δύο φωτογραφίες του στο Instagram ενημέρωσε τους θαυμαστές και τους φίλους του για τα ευχάριστα νέα.

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη από μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου. Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας.
Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. "Στα χεράκια σου σπάω..." Καλώς ήρθες μπέμπα!», είχε γράψει ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά και μόλις σήμερα, ο Πασχαλίδης μίλησε για τη ζωή με την τριών ,σήμερα, μπέμπα στο Πρω1νό ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρή:

«Γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου, η ζωή έχει πολλή αϋπνία και χαρά. Είχα ξεχάσει το μέγεθος αυτό, μιας και η μεγάλη μου κόρη είναι 12 ετών, ολόκληρη γυναίκα, είχα ξεχάσει το μέγεθος το μικρό, είναι ωραίο και σε ξανανιώνει. Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα».

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως δεν μπορεί να φανταστεί να κάνει καμία άλλη δουλειά εκτός από το τραγούδι ενώ εξήγησε το μεγάλο του ελάττωμα:

«Είμαι ανυπόμονος και δεν μου το έχει διδάξει αυτό το στοιχείο ακόμα καμία από τις κόρες μου».

Δες τι άλλο είπε ο τραγουδιστής παρακάτω.



Στην φωτογραφία που είναι γεμάτη τρυφερότητα, βλέπουμε τα χέρια του τραγουδιστή να κρατούν αγκαλιά το νεογέννητο κοριτσάκι. Η εγκυμοσύνη της συντρόφου του τραγουδιστή παρέμεινε μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε όλο το διάστημα της κύησης της Ανθής, δασκάλα χορού στο επάγγελμα.