Είναι αυτή η γυναίκα 51 ετών; Η Jennifer Aniston ποζάρει με κολάν και μπουστάκι & είναι μία οπτασία

Είναι αυτή η γυναίκα 51 ετών; Η Jennifer Aniston ποζάρει με κολάν και μπουστάκι & είναι μία οπτασία

Η νέα και πολλά υποσχόμενη συνεργασία της. 

Μόλις χθες η διάσημη ηθοποιός, ενημέρωσε μέσω του Instagram account της, ότι ξεκινά τη συνεργασία της με την εταιρεία Vital Proteins, ως Chief Creative Officer, μία θέση που λογικά οποιοσδήποτε άλλος θα έπρεπε να επιδείξει πτυχία και φυσικά γνωριμίες για να την καταλάβει. Όχι όμως και η Jennifer Aniston, η οποία μάλλον θα δώσει πολλά περισσότερα στην εταιρεία, από αυτά που θα πάρει, λόγω της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητάς της.

H ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη για το νέο της αυτό βήμα, ενώ λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας. Όχι ότι την είχαμε κάπως διαφορετική στο μυαλό μας, αλλά όπως λένε και οι Αμερικανοί, η 51χρονη star ήταν «stunning».

Ποζάροντας με αθλητικό κολάν και μπουστάκι, την ώρα που τρέχει, σύμφωνα με το κόνσεπτ της φωτογράφισης, θυμίζει πολύ περισσότερο 30άρα αθλήτρια, ενώ οι κοιλιακοί της είναι πραγματικά αξιοζήλευτοι (έξαλλες γίναμε).

«Eίμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να ανακοινώσω ότι είμαι πια μέλος της Vital Proteins, ως Chief Creative Officer (Διευθύντρια δημιουργικού). Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα προϊόντα πριν πολλά χρόνια, οπότε όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέρος του project αυτού δεν έχασα ευκαιρία. Ήμουν πάντα της άποψης ότι η υγεία πηγάζει από μέσα μας, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τη σημασία του κολλαγόνου», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.

Παρακάτω μπορείς να δεις ένα μικρό δείγμα της καμπάνιας, και να αφήσεις κάτω εκείνο το μπισκότο! Ή μήπως όχι;


https://www.instagram.com/p/CHw1zOxjwAs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CHw5MuhjcRZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading