Πότε θα γίνει ο τελικός του GNTM 3; Η λεπτομέρεια που ελάχιστοι γνωρίζουν (video)

Πότε θα γίνει ο τελικός του GNTM 3; Η λεπτομέρεια που ελάχιστοι γνωρίζουν (video)

Και ποια θα είναι η μεγάλη φετινή αλλαγή; 

Μπορεί να μην το έχουμε αντιληφθεί, αλλά το GNTM 3 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του. Θα μου πεις βέβαια, έτσι όπως είναι τα πράγματα ο χρόνος έχει σταματήσει να μετρά, και όλοι μας παρακολουθούμε τις ζωές μας σαν θεατές, οπότε δεν είναι καθόλου παράξενο να μην έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πέρασαν ήδη δύο μήνες από την πρεμιέρα του reality μοντέλων.

Και ενώ εμείς παρακολουθούμε τις δοκιμασίες των επίδοξων μοντέλων-έχουν μείνει 9 μέχρι στιγμής- τα γυρίσματα στην πραγματικότητα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και το μόνο που μένει είναι η ανάδειξη του τελικού νικητή!

Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, ο τελικός θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το μαγνητοσκοπημένο, όπου θα δείχνει τις δοκιμασίες των φιναλίστ, αλλά και το live κομμάτι με την ψηφοφορία του κοινού-ελπίζουμε να μην είναι σαν τις προηγούμενες-.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τελικός θα είναι αντρική υπόθεση, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, οι φιναλίστ είναι όλοι αγόρια! Μάλιστα σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» μάθαμε την ημερομηνία διεξαγωγής του, ενώ δυστυχώς μία ακόμη λεπτομέρεια που «καίει» πολλούς, φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό! Όσον αφορά στην μεγάλη φετινή αλλαγή, αυτή φυσικά έχει να κάνει με τον Covid-19 και τα μέτρα, μιας και θα απαγορευθούν συγγενείς στο πλατό, ενώ η παραγωγή θα κάνει τα πάντα για να είναι-τουλάχιστον-όλοι οι παίκτες παρόντες.