Το Καφέ της Χαράς: Η είσοδος της νέας παπαδιάς δίχασε το Twitter

Το Καφέ της Χαράς: Η είσοδος της νέας παπαδιάς δίχασε το Twitter

Σε νέες περιπέτειες ο πάτερ Δημήτριος

Ο πατέρας Δημήτριος έλιωσε το «Twitter» πριν από μερικούς μήνες όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Καφέ της Χαράς. Ο μελαχρινός κούκλος νεαρός έσωσε τη Βάλια από τον τραυματισμό της και εκεί κάπου εμφανίστηκαν τα στρατόπεδα για το αν θέλουν τη Βάλια ζευγάρι με τον Μάνο ή με τον Δημήτριο. Λίγο αργότερα όμως οι πρόβες του μιούζικαλ στάθηκαν αφορμή για να δώσουν οι δύο φίλοι το πρώτο τους φιλί και ο Μάνος να συνειδητοποιήσει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Κι εκεί που καθόμασταν με ηρεμία μερικά επεισόδια πριν ακόμη ένα φιλί στοίχειωσε τις Παρασκευές μας. Ο Δημήτριος και η Βάλια αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί και αφού το Twitter τα είδε όλα, ξεκίνησαν τα προβλήματα για εκείνον και την πρωτευουσιανοπούλα όπως τη φωνάζουν. Ο αστυνόμος του χωριού είδε τον παπά να φιλάει μια γυναίκα, αλλά δεν είδε ποια και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ντόμινο κατηγοριών.

Ο Περίανδρος Πώποτας όμως πήρε την κατάσταση στα χέρια του και κάλεσε τη γυναίκα του παπά να έρθει στο χωριό. Κι ενώ κανείς δεν πίστευε πως υπάρχει «παπαδιά» η Μαργαρίτα έκανε την εμφάνισή της. Η Μένια Μαθιουδάκη που υποδύεται την εν διαστάσει σύζυγο του Δημήτριου έρχεται για να τον σώσει ή μήπως όχι; Η Μαργαρίτα και ο Δημήτριος βρίσκονται πολύ καιρό σε διάσταση και με την εμφάνιση της, ο Δημήτριος αποφασίζει να της ζητήσει και επίσημα διαζύγιο. Η Μαργαρίτα πριν μερικά χρόνια απάτησε τον Δημήτριο με κάποιον άλλον κι αυτό δεν μπορεί να της το συγχωρέσει από τότε.

Πώς πήρε όμως το Twitter την εμφάνιση της παπαδιάς;