Η Emily Ratajkowski μας δείχνει την κοιλίτσα της μέσα από τις πιο ωραίες φωτό

Η Emily Ratajkowski μας δείχνει την κοιλίτσα της μέσα από τις πιο ωραίες φωτό

Δες πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της

Πριν από περίπου έναν μήνα η Emily Ratajkowski αποκάλυψε μέσα από το Instagram account της πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Και αυτό ήταν μια είδηση που πολύ μας ενθουσίασε μέσα σε όλα αυτά που έχουν συμβεί κι έχουμε βιώσει μέσα στο 2020. Από τότε το νεαρό μοντέλο μας δείχνει συχνά πυκνά φωτογραφίες της με την φουσκωμένη κοιλίτσα της μέσα από το Instagram της, κι εμείς δεν μπορούμε παρά να της κάνουμε like.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε έναν πολύ όμορφο προορισμό –δεν μας έχει αποκαλύψει που- και κάνει με τον σύζυγό της το λεγόμενο «babymoon». Αν κρίνουμε από τη λέξη μοιάζει με το honeymoon, μόνο που εκεί γιορτάζεις τον ερχομό του πρώτου παιδιού σου. Και μπορεί η Emily να μη μας αποκάλυψε το που βρίσκεται, δημοσίευσε όμως τις πιο ωραίες φωτογραφίες, δείχνοντάς μας την κοιλίτσα της που φουσκώνει ολοένα και πιο πολύ.

«Baymoonin στο πιο όμορφο μέρος», έγραψε στο caption των φωτογραφιών της και μείναμε να αναρωτιόμαστε για το που βρίσκεται. Τουλάχιστον μας έδειξε τις φωτογραφίες με την κοιλίτσα της και μας έφτιαξε το Σαββατόβραδο. Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει πολύ και είναι τόσο όμορφο συναισθημα όλο αυτό που βιώνει η 29χρονη.

Τι λες να είναι το μωράκι που περιμένει, αγοράκι ή κοριτσάκι; Θα μάθουμε σε λίγους μήνες.