Θα αναγνώριζες την Αθηνά Οικονομάκου σε αυτή την παιδική της φωτογραφία;

12 SHARES

Πιστεύεις πως έχει αλλάξει καθόλου;

Τις τελευταίες ημέρες το Instagram έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες των celebrities με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδιού που ήταν την Παρασκευή. Είδαμε πολλές στο feed μας, και κάποιες μας άφησαν πραγματικά άφωνες αφού δεν πιστεύαμε με τίποτα πως είναι ηθοποιοί και παρουσιάστριες που γνωρίζουμε. Η Νικολέττα Ράλλη για παράδειγμα, έμοιαζε να μην έχει αλλάξει ούτε λίγο από εκείνη την παιδική της φωτό που σου δείξαμε χθες και μάλλον κατά την άποψή μας το ίδιο συμβαίνει και με την Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά ανέβασε κι εκείνη με τη σειρά της τη δική της παιδική throwback φωτογραφία και όμως την καταλάβαμε αμέσως. Μπορεί να είναι αρκετά μικρή όμως αν την κοιτάξεις προσεκτικά είναι αρκετά εμφανές το ποια είναι. Είναι το ίδιο γλυκιά και όμορφη και πιστεύουμε πως αν κάνει δεύτερο παιδάκι και είναι κοριτσάκι θα μοιάζει κάπως έτσι.

«Αν ήμουν σήμερα παιδί θα ήθελα να μεγαλώνω σ´έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, χωρίς βία, πολέμους και αρρώστιες.. Σ´ έναν πλανήτη που δεν θα κινδυνεύει και σε μια οικογένεια που θα αποτελείται από ψυχικά υγιείς και φωτεινούς ανθρώπους! Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς φόβο», έχει γράψει στο caption της φωτογραφίας της κα είναι πραγματικά τόσο όμορφο κοριτσάκι και γλυκούλα.

12 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ