O William και η Kate θρηνούν την απώλεια αγαπημένου μέλους της οικογένειάς τους

O William και η Kate θρηνούν την απώλεια αγαπημένου μέλους της οικογένειάς τους

«Θα μας λείψεις πολύ»

Προτού αποκτήσουν τα τρία τους παιδιά, τον George, την Charlotte και τον Louis και λίγο μετά τον γάμο τους, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν ένα πρώτο και αγαπημένο μέλος στην οικογένειά τους.

Ο Lupo, υπήρξε το πρώτο παιδί του William και της 38χρονης Middleton η οποία τον λάτρευε και όχι άδικα.

Βλέπεις, όταν η Kate παντρεύτηκε τον William έπρεπε να μείνουν για ένα διάστημα στα Falkland Islands όσο ο πρίγκιπας ακόμα υπηρετούσε στην αεροπορία.

Το spaniel, ήταν ο μόνο φίλος που είχε η Kate όταν ο αγαπημένος της έπρεπε να λείψει για έξι εβδομάδες στη διάρκεια των γιορτών.

Και μόλις σήμερα, ο William και η Kate αποκάλυψαν με ένα συγκινητικό post στο Instagram, πως ο σκύλος τους, Lupo, δηλαδή λύκος στα ιταλικά, έφυγε από τη ζωή.

«Το περασμένο σαββατοκύριακο ο σκύλος μας, Lupo έφυγε από τη ζωή, ήταν η καρδιά της οικογένειάς μας για τα προηγούμενα εννιά χρόνια και θα μας λείψει πάρα πολύ», έγραψε σε ποστ του το Kensington royal στο Instagram με το ποστ να κλείνει το W + C, δηλαδή William και Catherine.

O Lupo, ήταν μέρος της θρυλικής πια φωτογραφίας στην οποία είδαμε για πρώτη φορά να ποζάρει ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, πρίγκιπας George.