Η Παρασκευή επέστρεψε στο σπίτι του GNTM και έχει «βγάλει νύχια»

Η Παρασκευή επέστρεψε στο σπίτι του GNTM και έχει «βγάλει νύχια»

Έχει βάλει στόχο τον τελικό και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει ως εκεί.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο… τρομακτικό από παίκτη του GNTM που έφυγε και γύρισε στο σπίτι. Η επιστροφή των τεσσάρων παιδιών έχει αναστατώσει ιδιαίτερα τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και αν μας ρωτάς, καλά έχουν κάνει και έχουν τρομάξει.

Ηρακλής, Emmanuel, Παρασκευή και Ξένια έχουν μπει ξανά στο παιχνίδι και μάλιστα έχουν κερδίσει τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής. Φυσικά αυτοί που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους μέχρι στιγμής είναι ο Ηρακλής και η Παρασκευή. Τα δύο παιδιά έχουν τραβήξει επάνω τους τα βλέμματα και πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό που κάνει εντύπωση, τόσο σε εμάς, όσο και στην κριτική επιτροπή, είναι η δυναμική επιστροφή της Παρασκευής.

Όχι μόνο μπήκε στο σπίτι ξανά, αλλά έχει γυρίσει με έναν σκοπό, να πάρει το φετινό GNTM. Κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία της προηγούμενης δοκιμασίας και σήμερα όπως ήταν λογικό μοίρασε τα ντισαβαντάζ της χωρίς να σκεφτεί κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό της. Το σημερινό concept να σου πούμε ότι θέλει τα ζευγάρια επάνω σε ξυλοπόδαρα να σχηματίζουν γράμματα.



Το περίεργο ήταν η επιλογή Δήμου με Αιμιλιάνο. Ξέρουμε καλά ότι τα δύο αγόρια δεν κάνουν παρέα αντιθέτως έχουν μια μικρή κόντρα μεταξύ τους. Από την άλλη η Παρασκευή κάνει παρέα με τον Δημοσθένη και αντί να τον βάλει με κάποιον φίλο του τον έβαλε με τον Αιμιλιάνο. Όπως είπε και η ίδια απλά έμειναν στο τέλος για αυτό και τους έβαλε μαζί. Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν σκέφτηκε ούτε τα άτομα της παρέας της. Πάντως το ένα λεπτό προετοιμασίας για το σετ πήγε στο ζευγάρι Emmanuel και Μαριαγάπη. Και σε ρωτάμε Παρασκευή, τι έχεις βάλει στο μυαλό σου και... «βγάζεις νύχια»;