GNTM 3: Τι κοινό είχε το χθεσινό επεισόδιο με το περσινό;

GNTM 3: Τι κοινό είχε το χθεσινό επεισόδιο με το περσινό;

Η ομοιότητα που λίγοι παρατήρησαν κι έπρεπε να περιμένουμε

Ακόμη μια εβδομάδα GNTM ολοκληρώθηκε και σαν τηλεθεατές θα λέγαμε πως νιώθουμε κάπως στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Τη Δευτέρα ο Emmanuel αποχώρησε για δεύτερη φορά και κάπως έτσι στο campaign room έμειναν ξανά μόνοι ο Αιμιλιάνο με τον Ηρακλή. Εχθές είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για να δούμε την αποχώρηση του Δημοσθένη, ο οποίος ομολογουμένως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα και τελικά δεν αποχώρησε κανείς.

Ένα μάθημα θέλησαν να δώσουν κριτές και coach εχθές, όταν έπειτα από κάποιες διαφωνίες σχετικά με την επιλογή φωτογραφίας από τον coach Καράβα, Ανδρέας, Δημοσθένης και Edward εξέφρασαν την άποψή τους και μίλησαν κάπως άσχημα μπροστά του, πιθανότατα επειδή ένιωσαν αδικημένοι.

Γι’ αυτό λοιπόν στη δοκιμασία της φωτογράφισης, οι παίκτες μεταξύ τους έπρεπε να αναλάβουν ρόλο coach και art director ο ένας για τον άλλον, κι έπειτα από τα 10 κλικ τους έπρεπε να διαλέξουν μόνη τους τη φωτογραφία που θα πήγαινε στο πλατό. Ο Δημοσθένης ωστόσο ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας είχε το coaching που χρειαζόταν από τον Γιώργο Καράβα, όμως την τελική επιλογή εικόνας αποφάσισε να την κάνει μόνος του.

Η φωτό που έφτασε στο πλατό ήταν ονειρική, ένας σύγχρονος James Bond, και σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμασταν γιατί θα αποχωρούσε μετά από τέτοια κριτική. Ώσπου έγινε η ανατροπή. Ο Γιώργος Καράβας πήγε στο πλατό και παρακάλεσε τους κριτές να μην αποχωρήσει κανείς εχθές προκειμένου απλά να πάρουν το μάθημά τους από την όλη διαδικασία.

Οι κριτές δυσκολεύτηκαν ωστόσο έκαναν πράξη την επιθυμία του coach και τελικά παρέμειναν 9 στο σπίτι του GNTM. Κι εκεί μας ήρθε η επιφοίτηση. Αν θυμάσαι πέρυσι στις αρχές του reality η Ζενεβιέβ είχε πάει με τις φωτογραφίες των κοριτσιών προκειμένου να διαλέξουν εκείνες ποια θα πάει στο πλατό, όμως είχαμε ξεχάσει πως και πέρσι υπήρξε ανατροπή μη αποχώρησης.



Τρεις φωτογραφίες είχαν βρεθεί στον τάκο. Χαρά, Ασημίνα και Κάτια, με εκείνη της Κάτιας να είναι αντικειμενικά η πιο κακή. Ωστόσο οι κριτές αποφάσισαν να μην αποχωρήσει καμία. Τότε βρισκόμασταν στις 9 φιναλίστ, όπως ακριβώς συνέβη και εχθές. Όμως το είχαμε ξεχάσει εντελώς, με αποτέλεσμα να μην είμαστε καθόλου προετοιμασμένες για το χθεσινό.

Εσύ θυμάσαι την ομοιότητα αυτή;