Ο John Legend αποκάλυψε πώς ένιωσε με τις φωτό της Chrissy μετά την απώλεια

Ο John Legend αποκάλυψε πώς ένιωσε με τις φωτό της Chrissy μετά την απώλεια

Με τις φωτογραφίες που ο ίδιος τράβηξε

Κάπου στις αρχές Οκτωβρίου η Chrissy Teigen αποκάλυψε μέσα από το Instagram account της με κάποιες πολύ σπαραξικάρδιες φωτογραφίες, πως έχασε το παιδάκι στο οποίο ήταν έγκυος στον έκτο μήνα. Ένα ακόμη αγοράκι θα έφερνε στον κόσμο το γνωστό μοντέλο και συγγραφέας, όμως αυτό δεν ήταν γραφτό να συμβεί όπως δυστυχώς αποδείχθηκε.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend έχασαν το τρίτο τους παιδάκι και οι μήνες αυτοί ήταν πολύ δύσκολοι για το ζευγάρι και την οικογένειά τους. Μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση η Chrissy θέλησε πριν από περίπου έναν μήνα να τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα των φωτογραφιών που ανέβασε τότε, αφού είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που το χειρίστηκε και το ανακοίνωσε. Φυσικά απάντησε με τον δικό της τρόπο αδιαφορώντας για τους μικρόψυχους κακοθελητές που τη σχολίασαν αρνητικά και είπε πως θα εκφράζει τον πόνο και την απώλειά της, όπως εκείνη θέλει.

Τώρα ο John και η Chrissy έδωσαν την πρώτη κοινή τους συνέντευξη από τότε που έχασαν το μωράκι τους. «Κάθε μέρα είναι τόσο διαφορετική», είπε η Chrissy στο Good Morning America την Τρίτη (24 Νοεμβρίου). «Όταν οι άνθρωποι ρωτούν τι κάνω, λέω, «είμαι εντάξει, σήμερα». Ο John πρόσθεσε ότι δεν συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσαν και οι δύο «να βιώσουν τη θλίψη και να το μοιραστούν». Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που έβγαλε την Chrissy όταν ήταν στο νοσοκομείο σε εκείνες τις καταστροφικές στιγμές που έχασαν τον γιο τους.

«Όταν το κάναμε, αυτό σήμαινε πολλά για τόσους πολλούς ανθρώπους. Είμαι απλώς ευγνώμων που η γυναίκα μου ήταν αρκετά θαρραλέα για να το κάνει. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη μνήμη του Jack ήταν να τραβήξουμε φωτογραφίες εκείνης της στιγμής. Ανησυχούσα και σκεφτόμουν, πως δεν θέλω να τιμήσω τον εορτασμό αυτού του πόνου, αλλά οι φωτογραφίες είναι το μόνο που έχει μείνει για να τον θυμάμαι».

«Το έζησα, επέλεξα να το κάνω, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι για κανέναν παρά μόνο για ανθρώπους που το έχουν ζήσει ή είναι αρκετά περίεργοι για να αναρωτηθούν πώς είναι κάτι τέτοιο», πρόσθεσε η Chrissy κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο GMA . «Αυτές οι φωτογραφίες είναι μόνο για τα άτομα που τις χρειάζονται. Οι σκέψεις των άλλων δεν με ενδιαφέρουν».

«Έχουμε περάσει τόσες πολλές προκλήσεις μαζί και την έχουν κάνει πιο δυνατή και ξέρω ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα όταν οι άνθρωποι περνούν από τραγωδίες», είπε ο John. «Αλλά νιώθω ότι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μαζί μας έχουν κάνει να νιώθουμε ακόμα πιο σίγουροι για το ποιοι είμαστε μαζί ως ζευγάρι και ποιοι είμαστε ως οικογένεια».

Θυμήσου τις φωτό που ανέβασαν στη gallery παρακάτω.