Το συγκινητικό μήνυμα του θείου του Harry για την αποβολή της Meghan Markle

Το συγκινητικό μήνυμα του θείου του Harry για την αποβολή της Meghan Markle

Πόσο μα πόσο πολύ έχουμε στεναχωρηθεί.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστή η πιο στενάχωρη και θλιβερή είδηση ever που ακούσαμε για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Με ένα σπαραξικάρδιο γράμμα της στους New York Times, η Meghan Markle αποκάλυψε πως τον Ιούλιο που μας πέρασε έχασε το δεύτερο παιδάκι στο οποίο ήταν έγκυος. Όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό του Ιουλίου όταν πήγε να ξυπνήσει και σηκώσει τον Archie από την κούνια του.

Τη στιγμή εκείνη ένιωσε μια πολύ δυνατή κράμπα κι έπεσε στο πάτωμα αγκαλιά με τον Archie, ψελλίζοντας του ένα νανούρισμα για να παραμείνουν και οι δύο ήρεμοι. «Ήξερα καθώς σήκωνα το πρωτότοκο παιδί μου στα χέρια μου, έχανα το δεύτερο» έγραψε η Meghan, και η έκφραση αυτή πραγματικά μας έχει ανατριχιάσει και μας έχει στοιχειώσει. Είναι τόσο στενάχωρο να ακούς πως μια έγκυος μανούλα χάνει το παιδάκι που έχει στην κοιλίτσα της.

Ο θείος του Harry, αδερφός της Diana, κόμης Spencer σχολίασε τα νέα με μια συγκινητική δήλωση, και απλά νιώθουμε πως θέλουμε να κάνουμε τον Harry και τη Meghan μια μεγάλη αγκαλιά. Ο Charles Spencer ήταν στο βρετανικό show Lorraine όταν έπαιξε το θέμα με την αποβολή της Meghan. Ο οικοδεσπότης τον ρώτησε: «Είναι πραγματικά τρομερά λυπηρό, δεν είναι;» με τον κόμη Spencer να απαντάει: «Είναι... Θέλω να πω, δεν μπορώ να φανταστώ την αγωνία για κάποιο ζευγάρι να χάσει ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ, πολύ λυπηρό και φυσικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Όλες οι σκέψεις μαζί τους σήμερα».

Στον κόμη δεν είναι άγνωστη η τραγωδία, φυσικά. Ως αδελφός της πριγκίπισσας Diana, κατάλαβε τους αγώνες του ταραχώδους γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο και θρήνησε τον πρόωρο θάνατό της στην ηλικία των 36 ετών. Θεωρώντας την κληρονομιά της Diana ως στοργική μητέρα και συμπονετική δημόσια φιγούρα, είναι επίσης εύκολο να φανταστεί κανείς ότι θα ήταν η πρώτη που θα παρηγορούσε τον μικρότερο γιο και την νύφη της αν ήταν ζωντανή σήμερα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν, πως οι Sussexes θα λάβουν παρόμοια υποστήριξη από τους αγαπημένους και τους θαυμαστές τους τις επόμενες μέρες.