Σοφία Καρβέλα: Δε φαντάζεσαι τι γυμναστική κάνουν τα παιδιά της

Σοφία Καρβέλα: Δε φαντάζεσαι τι γυμναστική κάνουν τα παιδιά της

Θα σε κάνει να στείλεις το 6 και να βγεις έξω για τρέξιμο.

Το θέμα της γυμναστικής είναι πολύ σημαντικό για τον άνθρωπο, αλλά, όσο και να είναι το μέγεθος αυτής της σημασίας, το θέμα είναι ο κάθε ένας να το έχει πάρει απόφαση. Σίγουρα, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις ένα fitness program, μπορεί και να μην ξεκινάς με τη μεγαλύτερη όρεξη. Το ζήτημα είναι, όμως, να ξεκινήσεις και από εκείνο το σημείο και μετά όλα γίνονται πιο μηχανικά.

Η Σοφία Καρβέλα, για παράδειγμα, είναι μία γυναίκα που αγαπάει τη γυμναστική. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της βίντεο και φωτογραφίες με τα οποία μοιράζεται με το κοινό της αυτήν την αγάπη. Το σώμα της, όπως θα έχεις δει, άλλωστε, είναι πολύ γυμνασμένο.




Αυτήν τη φιλοσοφία, η κόρη της Άννας Βίσση φαίνεται πως θέλει να περάσει στα παιδιά της. Οι γιοι της κάνουν ασκήσεις και προγράμματα γυμναστικής που δίνουν μέχρι και σε ενήλικες fitness goals. Σε βίντεο που έκανε χτες story στο προφίλ της, έδειξε στους followers της τον γιο της να γυμνάζεται χρησιμοποιώντας μέχρι και ιμάντα.

Ψέματα δε θα πούμε, νιώσαμε κάποια έμπνευση να πατήσουμε το 6 και να κάνουμε ένα τρέξιμο στη γειτονιά. Η οικογένεια της Καρβέλα δείχνει τον τρόπο.

Δες στη συνέχεια.