GNTM 3:Είναι η Ρασέλ και ο Δημοσθένης το νέο ζευγάρι του reality;

GNTM 3:Είναι η Ρασέλ και ο Δημοσθένης το νέο ζευγάρι του reality;

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους

Το φετινό Greece’s Next Top Model σε δύο εβδομάδες ολοκληρώνεται και θα ξέρουμε πια ποιος είναι αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο του GNTM, το συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο, χρηματικό έπαθλο, αλλά και κοσμήματα αξίας 20 χιλιάδων ευρώ. Ακόμη δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο θα διεξαχθεί o τελικός και έχουμε ακόμη λίγο χρόνο μέχρι τότε.

Τη φετινή χρονιά το GNTM ήταν πιο ενδιαφέρον από κάθε άλλη χρονιά, και αυτό γιατί η προσθήκη αγοριών στο show, έδωσε αυτό το κάτι που του έλειπε για να γίνει το top αγαπημένο μας τηλεοπτικό πρόγραμμα. Βέβαια η συγκατοίκηση αγοριών και κοριτσιών δημιούργησε και αισθήματα με τα ζευγάρια του reality να είναι πια εμφανή.

Αρχικά είχαμε τον Σήφη με τη Μαρινέλα, στη συνέχεια ο Αιμιλιάνο με τη Μαριαγάπη και μετά από ένα πρωινό ξύπνημα μαζί με τη Ρασέλ που μας τάραξε όλους, όλοι υπέθεσαν πως ο Edward και η εκκεντρική παίκτρια του show ήταν επίσης ζευγάρι. Να όμως που τώρα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μας κάνουν να αμφιβάλλουμε για το αν και κατά πόσο Edward και Ρασέλ ήταν ζευγάρι.

Βλέπεις τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν ζευγάρι τον Δημοσθένη με τη Ρασέλ και μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που ενδεχομένως το αποδεικνύουν. Μπορεί από την άλλη να είναι απλά φίλοι και όλο αυτό να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι όμως.

Εχθές η Ρασέλ είχε κάνει ένα story από τον τοίχο του σπιτιού της –λογικά- στον οποίο υπάρχουν δύο κάδρα κρεμασμένα στον πράσινο βαμμένο τοίχο της του Charlie Chaplin. Ένα με τη φιγούρα του Σαρλώ κι ένα με το quote «μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα». «Cozy Monday» έγραφε στο story της, και πραγματικά θαυμάσαμε το πόσο όμορφη ήταν αυτή η γωνιά.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ο Δημοσθένης αποχώρησε ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram του προκειμένου να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν, το φόντο του ήταν ο ίδιος τοίχος και τα ίδια κάδρα. Απλά στο ένα στόρι από κάτω είχε τραπέζι με καρέκλες και στο άλλο τον καναπέ που καθόταν ο Δημοσθένης. Μήπως άλλαξαν τα έπιπλα για να μας μπερδέψουν;

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.