Η πρώτη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη επιβεβαιώνει τον χωρισμό

Η πρώτη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη επιβεβαιώνει τον χωρισμό

Τα stories για τον χωρισμό

Η είδηση του χωρισμού της Μαίρης Συνατσάκη με τον Αιμιλιανό Σταματάκη επιβεβαιώθηκε από την ίδια την influencer με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ο χωρισμός φαίνεται πως ήρθε αθόρυβα πριν από πέντε μήνες περίπου ενώ και η πρώτη καραντίνα φαίνεται πως δημιούργησε ρήγμα στον δεσμό της παρουσιάστριας και του ηθοποιού.


Η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στα social media της Μαίρης ήταν από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς στην οποία πόζαραν μαζί με τους φίλους τους. Στην πρώτη καραντίνα του Μαρτίου, Μαίρη και Αιμιλιανός είχαν αποφασίσει να παραμείνει ο καθένας στο διαμέρισμά του.

Με ένα post και με μερικά διαφωτιστικά stories, η Μairiboo, επιβεβαίωσε και ότι έχει χωρίσει και πόσο δύσκολο ήταν το 2020 για την ίδια και το ότι μετακομίζει!Η Μαίρη εξήγησε πως η γιορτινή της διακόσμηση θα είναι λιτή προς το παρόν γιατί ετοιμάζεται να αλλάξει σπίτι. Αυτό είχε συμβεί και πριν μερικά χρόνια, μετά τον χωρισμό της με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.«Ε καλό μήνα ρε παιδιά... αυτό είναι το «δεντράκι» μου και το περισσότερο που θα στολίσω φέτος γιατί θα παίξει μετακόμιση μέσα στις γιορτές και θα ήταν έξτρα λυπητερό να ξεστολίζω. Μέχρι τότε, καλώς ήρθατε λίγα παραπάνω φωτάκια στο σαλόνι μου», έγραψε η παρουσιάστρια.Όσο για τα stories της, η ίδια η Μαίρη εξήγησε πως στα τραγούδια που άκουσε περισσότερο φέτος, τα περισσότερα ήταν τραγούδια χωρισμού για πληγωμένες καρδιές. Ελπίζουμε και το νέο διαμέρισμα της Mairiboo να είναι εξίσου πολύχρωμο όπως και αυτό το οποίο αφήνει!


DPG Network