Η 25χρονη star ποζάρει γυμνή και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η 25χρονη star ποζάρει γυμνή και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ

Ήταν αρχές Οκτώβρη όταν μάθαμε πως η 25χρονη καλλονή και αρραβωνιαστικιά του πασίγνωστου τραγουδιστή είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι. Μπορεί τους πρώτους μήνες το 2020 να μην έφερε κάτι καλό, όσο παλεύαμε –και παλεύουμε- με τον κορονοϊό, λίγους μήνες πριν εκπνεύσει όμως μάθαμε πως αρκετές celebrities του Hollywood είναι έγκυος. Άλλες στο πρώτο παιδάκι τους και άλλες στο τρίτο, όπως η 25χρονη star.

Η σύντροφος του πασίγνωστου τραγουδιστή με μια φωτογραφία της στο Instagram account της, ανακοίνωσε δύο μήνες (όντας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) πως περιμένει το τρίτο της παιδάκι (τέταρτο για τον τραγουδιστή, ο οποίος έχει ένα γιο από τον προηγούμενο γάμο του. Η 25χρονη καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό και την φουσκωμένη κοιλίτσα της με το caption της φωτό να αναφέρει: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα, υπάρχει πανδημία και είμαι έγκυος… ξανά».

Τώρα λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, που δεν έχουμε μάθει ακόμη το φύλο του μωρού, η April Love Geary, πόζαρε στον καθρέφτη της για μία selfie εντελώς γυμνή, και αυτό που παρατηρήσαμε, εκτός από το πόσο έχει ομορφύνει, είναι το πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Δεν ξέρουμε ποια εβδομάδα διανύει στην κύησή της, όμως φαίνεται πως είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Στη φωτογραφία που ανέβασε πριν από ένα εικοσιτετράωρο περίπου, ποζάρει εντελώς γυμνή μπροστά από τον καθρέφτη της, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να κλέβει την παράσταση. Φυσικά έκρυβε τεχνηέντως τα επίμαχα σημεία της, όμως αυτό είναι το λιγότερο που μπορείς να δώσεις βάση σε αυτή τη φωτογραφία.