Ζυγούλη-Ρουβάς: Το δέντρο τους ήταν ό,τι πιο όμορφο είδαμε

Ζυγούλη-Ρουβάς: Το δέντρο τους ήταν ό,τι πιο όμορφο είδαμε

Και φυσικά το στόλισαν όλοι μαζί

Βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη μέρα του Δεκεμβρίου και το Christmas mood έχει αρχίσει να απλώνεται παντού τριγύρω μας. Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί με όσα συμβαίνουν γύρω μας, χρειαζόμαστε λίγη χαρά, λίγη αγάπη και λίγη καλή διάθεση. Και ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό μόνο με τα Χριστούγεννα μπορείς να το βιώσεις πραγματικά. Σίγουρα αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές, όμως σημασία έχει να είμαστε όλοι καλά, ακόμη και αν τις περάσουμε χωριστά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα είχαμε δει να στολίζουν οι celebrities από πολύ νωρίς φέτος, κάτι που το βρίσκουμε και απολύτως λογικό. Εχθές στόλισαν το δέντρο τους και η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους. Φυσικά και η παρουσιάστρια ανέβασε εχθές το απόγευμα story στο Instagram account της, με τη διαδικασία του στησίματος και του στολισμού του δέντρου, στο οποίο μεταξύ άλλων είδαμε τον Σάκη Ρουβά, αλλά και κάποια από τα παιδιά της.

Το δέντρο τους στο τελικό του αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό, όμως αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο τρόπος που το έστηναν αφού δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιου είδους δέντρο, στο οποίο βάζεις εσύ τα κλαδιά του κατά αυτόν τον τρόπο. Κάτι μας λέει πως θα στείλουμε ένα προσωπικό μήνυμα στην Κάτια στο Instagram, για να μάθουμε από που αγόρασε αυτό το φανταστικό κατά τα άλλα δέντρο.

Στα βίντεο που ακολουθούν πάντως θα δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα μαζί, και κάτι μας λέει πως θα σου αρέσει κι εσένα πολύ το δέντρο αυτό.