Έγκυος με δίδυμα η Kate Middleton;

Έγκυος με δίδυμα η Kate Middleton;

Το δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δέκα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που η Meghan Markle ανακοίνωσε με ένα γράμμα της στους New York Times, πως τον Ιούλιο που μας πέρασε υπέφερε από μία αποβολή, ούσα έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry. Τα λόγια της στο γράμμα πραγματικά μας συγκλόνισαν, και στεναχωρηθήκαμε ιδιαίτερα για εκείνη και τον Harry.

Κι ενώ ακόμη προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε κι εμείς αυτό που τους συνέβη, το αμερικανικό περιοδικό «In Touch», υποστηρίζει πως η δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, είναι έγκυος για τέταρτη φορά, και μάλιστα σε δίδυμα. Το παλάτι κράτησε αποστάσεις από την αποβολή της Meghan στη δεύτερη εγκυμοσύνη, που αποκάλυψε η ίδια δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της. Όταν η δούκισσα του Sussex δημοσίευσε το άρθρο της, για την αποβολή που είχε τον Ιούλιο, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τα δάκρυα του Harry, άγγιξε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στη Βρετανία.

Αμέτρητοι χορηγοί αλλά και υπεύθυνοι κοινωνικών οργανώσεων ευχαρίστησαν την Meghan Markle δημοσίως γιατί είχε τη δύναμη να μιλήσει για ένα θέμα ταμπού για πολλές γυναίκες στον κόσμο. Το άρθρο αυτό κατάφερε να αντιστρέψει σε μεγάλο βαθμό την αρνητική εικόνα για τη δούκισσα του Sussex που έχουν δημιουργήσει τον τελευταίο χρόνο τα βρετανικά tabloids. Φυσικά η δημοτικότητα των Sussexes ανέβηκε στα ύψη όταν το παλάτι όχι απλά κράτησε αποστάσεις, αλλά αρνήθηκε εντελώς να σχολιάσει το γράμμα και την κατάσταση της Meghan Markle.

Πέρασε στην αντεπίθεση όμως προβάλλοντας λίγο περισσότερο την Kate Middleton και τις δράσεις της στο παλάτι. Μία εβδομάδα και κάτι μετά την ανακοίνωση της συννυφάδας Meghan, το αμερικανικό περιοδικό «InTouch» γράφει επικαλούμενο πηγές του, ότι η 38χρονη δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος και μάλιστα με δίδυμα.

Το άρθρο επισημαίνει ότι Kate και William ήθελαν να αποκτήσουν κι άλλους απογόνους για μεγάλο χρονικό διάστημα κι ότι τους είχε περάσει από το μυαλό ακόμη και να καταφύγουν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Και τότε συνέβη το ευχάριστο με τη δούκισσα να κυοφορεί δίδυμα.

Μένει απλά να μάθουμε κατά πόσο το δημοσίευμα αυτό είναι αληθινό!