Ο George Clooney έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για τα τρίχρονα παιδιά του

Ο George Clooney έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για τα τρίχρονα παιδιά του

Λαλίστατος για όλα ο George

Oύτε η καραντίνα τρομάζει τον George Clooney, ούτε και ο κορονοϊός. Ο ηθοποιός βιώνει μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής του, κλεισμένος σε ένα σπίτι με τα τρίχρονα δίδυμα παιδιά του για τα οποία δεν σταματά να καμαρώνει.

Μιλώντας για τον Alexander και την Ella, ο Clooney αποκάλυψε μια γκάφα που έκανε με την Amal.
Τα δίδυμα που περνούν αρκετό καιρό στο σπίτι των Clooney στη λίμνη Como, έχουν μάθει και μιλούν Ιταλικά φαρσί αλλά ο ίδιος ο ηθοποιός και η Amal δεν έχουν μάθει να μιλούν την ιταλική γλώσσα.

«Είναι τρελό, τα οπλίσαμε με μια γλώσσα που δεν ξέρουμε, θα τους πούμε πηγαίνετε να καθαρίσετε το δωμάτιό σας και θα απαντήσουν ‘Eh, papo stronzo’ κι εγώ μένω να αναρωτιέμαι τι είπαν.

Ο Clooney αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας και του 2020 το πέρασε στο διαμέρισμά του με την Amal και τα δίδυμα, φάση που την χαρακτήρισε γεμάτη τρέλα, μιας και το γραφείο του έχει μετατραπεί σε παιδικό δωμάτιο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο πάλαι ποτέ γόης του Hollywood παραδέχτηκε πως δεν είχε σκοπό να παντρευτεί και να κάνει παιδιά μέχρι που γνώρισε την Amal:
«Έλεγα πως θα δουλεύω, θα περνάω καλά με φίλους, η ζωή μου θα είναι γεμάτη, μέχρι που γνώρισα την Amal και κατάλαβα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου, Όλα άλλαξαν, κατάλαβα πόσο μεγάλο ήταν το κενό».

Clooney και Amal γνωρίστηκαν το 2013 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα.