Η Shannen Doherty ποζάρει με τη μαμά της και μοιάζουν τρομερά

Η Shannen Doherty ποζάρει με τη μαμά της και μοιάζουν τρομερά

Μοιάζουν σαν αδελφές

Το 2020 δεν ήταν καλή χρονιά για την Shannen Doherty, την τηλεοπτική Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills μιας και ο καρκίνος από τον οποίο η ηθοποιός θεωρούσε πως είχε απαλλαγεί επέστρεψε πιο επιθετικός.

Όταν ανακοίνωσε τη διάγνωσή της στο στάδιο 4 νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν «τρομοκρατημένη» ενώ είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να γράψει γράμματα ή να στείλει βιντεομηνύματα στην οικογένειά της μετά το θάνατό της, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμη.
«Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στη μαμά μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα», είπε και συνέχισε: «Αλλά όποτε έρθει η ώρα να το κάνω θα φαίνεται λες και ήρθε το τέλος. Θα φαίνεται σα να με διαγράφω από τον κόσμο και δεν θέλω να γίνει αυτό. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις άλλα 10 ή 15 χρόνια».

Και μόλις χτες, η 49χρονη Shannen είχε την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας της, η οποία είναι στο πλευρό της και πιο κοντά από ποτέ για να την στηρίξει τα τελευταία δύσκολα χρόνια.



Η mama rosa γιόρτασε και η Doherty έκανε πάρτι για τέσσερις έχοντας στο πλευρό τον σύζυγό της και τον γιατρό της, ο οποίος την βοήθησε και με το στόλισμα του δέντρου της!