Ο Harry και η Meghan πήγαν να αγοράσουν δέντρο & δεν θα πιστεύεις τι έγινε

Ο Harry και η Meghan πήγαν να αγοράσουν δέντρο & δεν θα πιστεύεις τι έγινε

Είναι πολύ αστείο πράγματι

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα πλέον είναι παντού διάχυτο και είναι αλήθεια πως όλοι ανυπομονούμε να μαζευτούμε οικογενειακά (όσο γίνεται και επιτρέπεται) και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Σίγουρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια, όμως αξίζει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τις μέρες αυτές πιο όμορφες για να θυμόμαστε έστω κάτι καλό από το 2020.

Και μπορεί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να κάνουν για δεύτερη χρονιά Χριστούγεννα μακριά από τη βασιλική οικογένεια, είναι και τα μέτρα του covid στη μέση βλέπεις, όμως θα το γιορτάσουν έτσι όπως πρέπει. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα κάνουν γιορτές στο νέο τους σπίτι στο Montecito μαζί με τον γιο τους Archie και τη μαμά της Meghan, Doria Ragland, και ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες.



Οι δυο τους πήγαν για να βρουν χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο υπάλληλος που ήταν εκεί περιέγραψε ένα πολύ αστείο συμβάν. Ο Harry και η Meghan αγόρασαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους την Τετάρτη (2 Δεκεμβρίου) σε έναν ανώνυμο αχυρώνα, και κάτι αστείο συνέβη ενώ ήταν εκεί.

Το People επιβεβαίωσε ότι το βασιλικό ζευγάρι πήγε για το δέντρο τους εκείνη την ημέρα και ένας χρήστης του Twitter που ισχυρίζεται ότι εργάζεται στην τοποθεσία είχε μια ιστορία να πει.

«Είχαμε το λωτ άδειο όταν έφτασαν εκεί και ο ατζέντης τους πρότεινε μια καλή στιγμή να έρθουν αντί να το κλείσουμε. Υπήρχε μια οικογένεια εκεί και ο μικρός γιος τους έτρεξε μέσα από τα δέντρα στον Harry και τον ρώτησε αν εργάζεται εδώ χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι αυτός», έγραψε ο φερόμενος υπάλληλος.

Και ακούγεται πράγματι τόσο αστείο το σκηνικό. Γιατί να μην είμαστε εμείς στη θέση του πιτσιρικά;