Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος των τελευταίων χρόνων θα γίνει του χρόνου

Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος των τελευταίων χρόνων θα γίνει του χρόνου

Όλες οι λεπτομέρειες που ξέρουμε

Πριν από περίπου δύο μήνες έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια και ο επί πέντε χρόνια αγαπημένος της αποφάσισαν να παντρευτούν. Ναι, πέντε χρόνια τώρα περιμένουμε τη στιγμή που θα μάθουμε πως η είδηση του γάμου τους είναι η αληθινή, και αυτό το μάθαμε κάπου στα τέλη Οκτώβρη, όταν η star πόζαρε στο Instagram account της με το μονόπετρο, λέγοντας το «ναι» στον αγαπημένο της.

Προφανώς και αναφερόμαστε στη Gwen Stefani και τον Blake Shelton, οι οποίοι πριν από περίπου δύο μήνες μας ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να παντρευτούν. Κι ενώ έχουμε δει το δαχτυλίδι της και ξέραμε για την πρόταση, δεν είχαμε μάθει τίποτα σχετικά με τον γάμο και πότε θα γίνει αυτός.

Προφανώς ο κορονοϊός έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους ο γάμος τους να γίνει του χρόνου, κάτι που θεωρούμε απόλυτα λογικό. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το διάσημο ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης του χρόνου σε ένα παρεκκλήσι που χτίστηκε στον τόπο καταγωγής του 44χρονου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly το παρεκκλήσι το έχει χτίσει ο ίδιος ο Blake Shelton στο ράντσο του στην Οκλαχόμα, κι εκεί θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του με τη Gwen. «Πρόκειται να παντρευτούν στο παρεκκλήσι, πιθανότατα στις αρχές του επόμενου έτους», πρόσθεσε η πηγή.

Ωστόσο αυτό κάπως μας μπέρδεψε γιατί απέχουμε ελάχιστα από το 2021, οπότε τι εννοεί άραγε η πηγή; Στις αρχές του 2021 ή του 2022; Όποτε και αν είναι θα μάθουμε σύντομα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εμείς θα πούμε μόνο ένα «επιτέλους» γιατί τον γάμο αυτόν τον περιμένουμε εδώ και χρόνια.