Η τρυφερή αφιέρωση της Φαίης Σκορδά στον αγαπημένο της για τη γιορτή του

Η τρυφερή αφιέρωση της Φαίης Σκορδά στον αγαπημένο της για τη γιορτή του

Δες τι ανέβασε στο account της

Ένα μήνα πριν μπούμε σε καραντίνα και συγκεκριμένα κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου, η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως η Φαίη Σκορδά είναι και πάλι ερωτευμένη και μάλιστα με έναν άντρα πολύ όμορφο και γοητευτικό. Ο σύντροφός της παρουσιάστριας μάλιστα είχε εμφανιστεί και στο party γενεθλίων που έκανε τότε η Φαίη μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλιά τους.

Ο γοητευτικός Νίκος Ηλιόπουλος ασχολείται με το digital management και στο προφίλ του στο Instagram έχει αρκετές αναρτήσεις σχετικές με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Μαζί στα social δεν τους έχουμε δει, όμως πια δεν κρύβουν τη σχέση και τον έρωτά τους. Έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και ουκ ολίγες φορές ο ένας έχει ποστάρει τον άλλο στα δικά του social χωρίς όμως να το έχουμε καταλάβει.

Για παράδειγμα υπάρχει φωτογραφία στο account του Νίκου, στην οποία απαθανατίζεται η Φαίη Σκορδά μέσα στην πισίνα πλάτη, σε μία ονειρική τοποθεσία, και με ένα φανταστικό φόντο. Εχθές το βράδυ μια ανάρτηση με τον καλό της έκανε και η Φαίη. Βλέπεις ο αγαπημένος της σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή και η παρουσιάστρια ανέβασε στο account της ένα story στο οποίο έλεγε χρόνια πολλά με τον δικό της τρόπο.

Ένα φανταστικό γλυκό έφτιαξε με τη βοήθεια του pastry chef Γιάννη Καλντάνη (ή μπορεί και να της το έστειλε, δεν έχει σημασία) και από κάτω έγραψε «Για σένα» κάνοντας tag τον αγαπημένο της. Και αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της πιο γλυκιάς αφιέρωσης, τότε ποιος είναι;

Btw το γλυκό φαίνεται (και μάλλον είναι) τέλειο.