Η Σοφία Καρβέλα στόλισε το δέντρο της & πόζαρε με τα παιδιά της μπροστά του

Η Σοφία Καρβέλα στόλισε το δέντρο της & πόζαρε με τα παιδιά της μπροστά του

Στην πιο τρυφερή φωτογραφία

Μόλις 19 μέρες έχουν απομείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και η αλήθεια είναι πως αν και δεν έχουμε βρεθεί (και μάλλον δεν θα βρεθούμε) με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το κλίμα και το mood των εορτών έχει ήδη αρχίσει να μας κατακλύζει και να μας περιτριγυρίζει και νιώθουμε όμορφα και χαρούμενα. Το χρειαζόμαστε άλλωστε μετά από όλα όσα έχουμε περάσει και ακόμη περνάμε αυτή τη χρονιά, δεν συμφωνείς;

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν το πρώτο πράγμα που στολίσαμε για να φτιάξει η διάθεσή μας, και πραγματικά μας έκανε να νιώσουμε κάπως. Άλλοι το στόλισαν πριν από πολλές εβδομάδες, άλλοι στολίζουν τώρα, αλλά πάντα πιάνουμε αυτό το εορταστικό vibe ακόμη και αν απλά βλέπουμε τα δέντρα των celebs μέσα από φωτογραφίες.

Το δικό της δέντρο στόλισε εχθές και η Σοφία Καρβέλα μαζί με τους γιους της. Η κόρη της Άννας Βίσση που μένει μόνιμα στην Αμερική θα περάσει εκεί τις γιορτές φέτος και μέσα από το Instagram account της μας έδειξε το φανταστικό δέντρο που στόλισε με τον Νίκο και τον Νέστορα. Το πιο ωραίο part της ημέρας βέβαια, ήταν αυτό που μετά πόζαραν και φωτογραφήθηκαν οι τρεις τους μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Έχεις ακούσει που λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις; Η τρυφερή φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της μπροστά στο δέντρο, ήταν μία από αυτές που μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί με τόσες λέξεις.

Μπες στη gallery και δες τις φωτογραφίες που ανέβασε.