Ποιος σχολίασε το χριστουγεννιάτικο post της Αθηνάς Οικονομάκου;

Ποιος σχολίασε το χριστουγεννιάτικο post της Αθηνάς Οικονομάκου;

Μάλλον δεν πάει ο νους σου.

Όταν οι διάσημες κάνουν κάποια ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram, περιμένουμε ότι θα επικρατήσει ένας μικρός χαμός. Οι φανς τους ποτέ δε διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους. Περιμένουν να δουν τα updates από τα είδωλά τους, γιατί έτσι νιώθουν πιο κοντά σε εκείνα και, βλέποντας υπέροχες φωτογραφίες τους, δεν μπορούν παρά να μπουν στη διαδικασία να σημειώσουν πόσο εντυπωσιασμένοι είναι από το θέαμα. Τα σχόλια είναι τόσο ευρηματικά ορισμένες φορές που μας αφήνουν είτε κατάπληκτες είτε μας κάνουν να σκάμε στα γέλια.




Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μία ανάρτηση που περιλάμβανε μία σειρά από φωτογραφίες. Στο caption έγραφε «Εσένα ποιο mood από το 1ο εως το 8ο σε εκφράζει αυτή την περίοδο; Εγώ είμαι ανάμεσα στο 1 & το 7...πάντα με λίγο κόκκινο κραγιόν, βέβαια, για να ανεβεί η διάθεση και γιατί πλησιάζουν τα Χριστούγεννα... Μην ξεχνιέστε τα καλύτερα έρχονται!!!»

Τα σχόλια, όπως περιμένεις, είναι πολλά. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, αυτό στο οποίο σταθήκαμε ήταν εντελώς διαφορετικό. Δεν ήταν ότι το περιεχόμενο ήταν κάτι εξωπραγματικό. Η σημασία εστιάζεται στο πρόσωπο το οποίο είδε το post και είπε να σχολιάσει και πολύ πιθανό να μην περιμένεις να ακούσεις αυτό το όνομα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες και τον user που σχολίασε.